24. januar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tømmermænd? - Hans er et middel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tømmermænd? - Hans er et middel
Opdateret 08. juni 2019 kl. 09:59
Debat Frederikssund - 07. juni 2019 kl. 16:37
Af Michael Tøgersen, Venstre i Frederikssund Byråd:

To ting: : 1) Tømmermænd? 2) Hans er et »middel«.

Ad 1) Jeg har tømmermænd, selvom Venstre fik et fint valg på landsplan, for vi må som blå politikere erkende, at vi har tabt, da det handler om sagen, ikke om hoveder/mandater i eget parti, som her og nu alene kan bruges til at dulme.

Personligt har jeg kæmpet for så mange Venstrestemmer i Frederikssund Kommune som muligt, og tusind, tusind tak for den fantastiske opbakning lokalt; det var overvældende. TAK.

Mette Frederiksen skal danne regering med en parlamentarisk opbakning med fundamentale uenigheder på bl.a. udlændingepolitiken, men helt overordnet og væsentligst så er udfordringen den økonomiske politik, som skal skabe velfærden. Holdningerne i partierne bag den kommende regering er dybt forskellige. Der tales mest velfærd og øgede udgifter, mens finansieringen stritter i alle retninger.

Ad 2) Det er første gang, jeg har været en del af et team omkring en folketingskandidat, Hans Andersen, og det er fascinerende at iagttage, hvordan tingene lykkes med plakater, vælgermøder, gadeboder, sociale medier, presse m.m. Godt nok er Hans en super fyr og et dejligt menneske, men indsatsen ydes kun, fordi vi synes, Hans er den bedste til at arbejde for vores sag, ellers var han en general uden hær, og måske også uden en krig.

Hans er nu i opposition, men han skal og vil arbejde for vores sager. Han skal da holde alle partierne oppe på deres valgløfter fra »day one«, for vi skal blandt andet have den motorvej, som alle var så rørende enige om i valgkampen. Alle var også enige om en betalingsfri bro, bevarelse af Frederikssund Sygehus mmm. »så det skal vi da ha'«. Dette blot for at nævne nogle konkrete områder, og så skal Hans selvfølgelig arbejde for de blå holdninger, for en ganske almindelig arbejderfamilie skal bl.a. ikke flås i skat, fordi udgifterne nu øges på f.eks. kontanthjælp, øget integrationsydelse, så bl.a. indvandreres incitament til at arbejde reduceres, og vi fastholder de alt ødelæggende parallelsamfund og kriminalitet.

Hans er vores middel til at nå vores mål, også i opposition.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?