22. marts 2019
Charlotte Drue, Venstre-byrådsmedlem i Frederikssund, er taknemmelig for lærernes indsats for hendes søn, der nu afslutter folkeskolen med gode karakterer. Foto: Kenn Thomsen
Charlotte Drue, Venstre-byrådsmedlem i Frederikssund, er taknemmelig for lærernes indsats for hendes søn, der nu afslutter folkeskolen med gode karakterer. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tak fra stolt mor der bukker sig i støvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tak fra stolt mor der bukker sig i støvet
Debat Frederikssund - 28. juni 2018 kl. 20:00
Af Charlotte Drue, byrådsmedlem Venstre Frederikssund:
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tak!

Mandag skal jeg til translokation på Campus10. Min ældste søn er nemlig færdig med sine eksamener.

Vil derfor benytte lejligheden til at sige tak. Tak til de fantastiske lærere der har løftet min søn, både fagligt og menneskeligt. Tak for Jeres store ildhu og ekstraordinære omsorg. Tak for Jeres tid, tak for Jeres ekstraordinære indsats og tro på min søn.

Christoffer fik desværre alt for sent konstateret, at han havde læsevanskeligheder på grænsen til ordblindhed. Den udfordring har han kæmpet med og jeg mener virkelig kæmpet. Det blev opdaget, da matematikopgavernes indhold blev mere med ord end med tal. Pludselig faldt hans niveau og han blev frustreret. Måtte virkelig kæmpe for, at han blev testet. Det blev han i 8. klasse!

Han blev tilbudt digitale hjælpemidler. Men følte, at han snød ved at bruge dem til, at hjælpe ham igennem folkeskolen. Jeg har opdraget mine to sønner til, at de skulle gøre tingene så godt de kunne. Jeg har ikke forventninger om, at de skal være advokat eller læge. Jeg har bare en tro og et håb på, at de finder deres plads i livet og er glade for det, de laver. For det er dem, der skal stå op hver morgen og tage på job. De skal vælge deres fremtid - Ikke jeg.

Så at stå på Campus10 til translokationen og se min søn ranke ryggen og modtage sit eksamensbevis. Bliver samtidig et bevis på, at Campus10 i den grad har leveret varen og sørget for, at se min søn i øjnene og skubbe ham i den rigtige retning. Nemlig det at tage ansvar for egen læring. Nu går jeg faktisk ikke op i karakterer. Jeg går op i menneskelighed. Jeg går op i rejsen og kampen. Men vores samfund er desværre i dag skruet anderledes sammen og ofte virker det som om, at karakteren på papiret tæller mere end mennesket bag.

Men jeg bliver dog alligevel nødt til at nævne, at fra en 9. klasses gennemsnitskarakter omkring de 5 til en 10. klasses gennemsnitskarakter omkring 9. Det er da fuldstændig vanvittig fantastisk.

Som den stolte mor bukker jeg i støvet og vil bare gerne sige tak. Derfor dette læserbrev. For vores 10. klasse på Campus kan vi i vores kommune godt være stolte af. De får nogle unikke resultater ud af vores børn. Som her føler sig set og hørt. Samt modtager en sparring ud fra den enkelte elevs individuelle niveau.