17. februar 2020
Borgmester John Schmidt Andersen (V) takker for en flot indvielse af Kronprinsesse Marys Bro. Foto: Anne Louise Olsen
Borgmester John Schmidt Andersen (V) takker for en flot indvielse af Kronprinsesse Marys Bro. Foto: Anne Louise Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tak for en flot broindvielse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tak for en flot broindvielse
Debat Frederikssund - 10. oktober 2019 kl. 10:54
Af John Schmidt Andersen (V), borgmester i Frederikssund Kommune
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 28. september var en historisk og mindeværdig dag i Frederikssund Kommune. Vi indviede Kronprinsesse Marys Bro sammen med Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, transportministeren og cirka 35.000 besøgende.

Efterårsvejret viste sig fra sin bedste side og skabte en flot ramme for hele festen, hvor alle de mange gæster kunne få en smagsprøve på, hvad kommunen indeholder af fantastiske aktiviteter i vores foreningsliv og kulturtilbud.

Tusinder af mennesker kom op på broen og ud over fjorden på et utal af måder - løbende, gående, rullende, cyklende og kørende. Mere end 400 smilende frivillige mødte de besøgende på parkeringsarealerne, ved madboderne, i teltene, rundt om på pladsen og ude på broen.

Jeg vil gerne sige tusind tak til alle jer, der bidrog til, at det blev en rigtig festdag. Til de mange frivillige, der var med til at få det hele til at hænge sammen. Til kulturlivet, der stillede op med både kunst, musik og historiske indslag. Til foreningslivet, der viste, hvor bredt, det spænder, og som kom med en bred vifte af aktiviteter for de besøgende. Til løbeklubberne, der arrangerede et flot broløb. Og til erhvervslivet, der sørgede for mad og drikke til de mange gæster. Alle involverede spillede en vigtig rolle og var med til at præsentere Frederikssund Kommune fra sin bedste side.

Jeg vil også gerne sige tak til alle jer, der besøgte festpladsen og deltog i alle aktiviteterne. Jeg er glad for, at så mange mødte op, og jeg mærkede en god stemning hele dagen.

Tusind tak til alle, der var med til at gøre indvielsen af Kronprinsesse Marys bro til en dejlig dag.