15. september 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Socialdemokratiet bluffer vælgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Socialdemokratiet bluffer vælgerne
Debat Frederikssund - 22. februar 2019 kl. 14:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tom Lysgaard, Kirkevej 6, Jægerspris, skriver:

Frederiksborg Amts Avis bragte den 20. februar en artikel omkring et besøg af formanden for Transportudvalget MF Lennart Damsbo Andersen, byrådsmedlem Kenneth Jensen, samt folketingskandidaten for S i Frederikssund Rasmus Stoklund fra Herlev. Formanden for transportudvalget gav på rundturen en »kæberasler« til de to S-folk.

Beskeden var kort og godt, at der kommer ikke betalingsfrihed for Kronprinsesse Marys Bro.

Stoklund og Jensen har nu over længere tid kørt kampagne for at friholde broen for betaling, og må nu konstatere, at det ikke bliver til noget. At det så kommer bag på dem, kan man undre sig over. Tilbuddet om en betalingsbro kom under den socialdemokratiske trafikminister Henrik Dam Kristensen.

Nu er Stoklund vendt på en tallerken, og vil nu hellere have fokus på Frederikssundmotorvejen. Det er på tide, at den erkendelse er ved at falde på plads. Nu mangler S på borgen at forklare borgerne, hvorfor de vil fastholde Togfondens 2. fase,som ikke giver et samfundsøkonomisk afkast, og hvorfor de foreslår yderligere tre-fire brugerbetalingsprojekter i deres nye infrastrukturplan. Vi savner et svar.