22. januar 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slut med bus til sommerhusområder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slut med bus til sommerhusområder
Debat Frederikssund - 08. maj 2018 kl. 13:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Hornsherred: Frederikssund Kommune - skam Jer.

I et referat fra Teknisk Udvalgs møde om Busbestilling 2019 kan man læse, at Teknisk Udvalg har valgt at lukke linje 317 ned i weekenden fra køreplanskiftet 9. december.

Indrømmet: Det vrimler ikke med passagerer på linjen, men det er jo helt og alene Frederikssund Kommunes skyld, da man for få år siden ændrede linjen, hvor den fik en helt forkert linjeføring, hvilket har gjort at passagerantallet bare er faldet og faldet. Man har altså været så kreativ - først at ændre/ødelægge linjen, for så bagefter at sige, der er ingen, der bruger den, og så ka' vi lukke den ned.

Det er bare ikke okay fremgangsmåde. Det betyder så, at borgerne fra den 9. december er fuldstændig afskåret fra at komme til eller fra Dalby Huse og Over Dråby Strand. Og der bor blandt andet en del ældre borgere i området, der ikke har bil, og så bare må blive hjemme. At lukke en buslinje ned i et større sommerhusområde i weekenden er simpelthen bare ikke i orden. Det er total uhørt.

Jeg har de sidste tre år (desværre uden held) forsøgt at få Teknisk Udvalg til at forstå, at linjeføringen på linje 317 er helt forkert og burde ændres, så vi kan få passagerne tilbage i bussen. Mit forslag har gået ud på at få linje 317 til også at dække Gerlev og i samme moment løse et flere år gammelt ønske om en busforbindelse Gerlev-Jægerspris, hvilket jeg er ret sikker på, at Gerlev-borgerne ville blive henrykte for. Jeg kan simpelthen ikke forstå denne kommunes tankegang. Jeg er målløs.

Teknisk Udvalg - Der er dømt skammekrog til Jer.

Frederikssund Kommune - Get Moving.

Dan Hoffgaard
Fagerholtvej 4A, Ferslev

4050 Skibby