25. oktober 2020
Kurt Terkelsen vil holde op med at samle affald på sine gåture, fordi der mangler skraledspande at lægge det i. Foto: Privat
Kurt Terkelsen vil holde op med at samle affald på sine gåture, fordi der mangler skraledspande at lægge det i. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slut med at opsamle affald i Skibby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slut med at opsamle affald i Skibby
Debat Frederikssund - 10. oktober 2020 kl. 17:08
Af Kurt Terkelsen, Damgårdsvænget 49, 4050 Skibby

Debat
Skibby: Jeg går mange kilometer hver dag, hvor jeg også har opsamlet affald på min rute (cirka12 kilometer). Men nu har Naturstyrelsen og Frederikssund Kommune så besluttet at fjerne nogle affaldsstativer i Skibby. Der er meget langt mellem affaldsstativerne og må ikke/kan ikke slæbe det med hjem.

Først vil naturstyrelsen fjerne affaldsstativet i hundeskoven (Nordmandsskoven), fordi de ikke har ressourcer til at tømme skraldespanden?

Så stillede Frederikssund Kommune et affaldsstativ op i krydset Skibbyvej/Hovedgaden den 23-09-20. Men allerede den 07-10-20 blev den så fjernet, så vi frivillige, der samler skrald i Skibby ikke kan komme af med affaldet?

På mine daglige gåture har jeg oplevet, at der er super meget skrald i naturen. Jeg syntes særligt, det er slemt på denne Corona-tid, hvor folk går mere ude.

Jeg syntes, det er særlig skræmmende set i lyset af, at vi taler så meget om miljøet hele tiden, og hvordan vi skal passe på det. Så vi frivillige opsamlere især savner opbakning fra især Naturstyrelsen Midtsjælland og Frederikssund Kommune, så derfor stopper jeg.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?