14. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nedlæg regionerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedlæg regionerne
Debat Frederikssund - 12. april 2018 kl. 14:26
Af Kjeld Haslund, De Konservative i Frederikssund, Gyldenstensvænge 139, Frederikssund, skriver:
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I radioavisen den 10. april udtalte regionrådsformand for Region Hovedstaden, Sophie Hæstorp Andersen (S), at kunderne er årsagen til problemerne for »1813«. Jeg er helt uforstående overfor, hvordan en leder kan være så fræk og arrogant at give kunderne skylden for virksomhedens problemer og udfordringer. Dette viser, at Sophie Hæstorp Andersen ikke ved noget som helst om, hvad virksomhedsledelse går ud på.

KUNDEN ER KONGEN - og det er kongens behov og ønsker, virksomheden/sundhedsvæsenet skal tilfredsstille. Så du skal vende problemstillingen helt om, Sophie Hæstorp Andersen. Når sundhedsvæsenets kunder vil i kontakt via »1813«, så er det din og »1813's« opgave at stille de nødvendige ressourcer til rådighed, således vi/kunderne kan komme i kontakt med sundhedsvæsenet. Din argumentation om, at der er for mange, som ringer ind på helligdage, holder ingen steder.

Tror du, at vi kunder bruger vores helligdage på at ringe til »1813« for sjov skyld. Hvis vi kontakter »1813« på en helligdag, så skyldes det udelukkende, at vi har et behov. Tro mig - det er hverken sjovt at sidde og vente i røret i halve timer på »1813« eller tage på hospitalet på en helligdag. Det er faktisk meget sjovere at være hjemme.

Alle problemer med »1813« skyldes inkompetent ledelse.

Lad os nu få alle de amatøragtige ledere for vores sundhedsvæsen væk fra ledergangene i regionerne. Nedlæg regioner og fjern de politiske leder. Lad os få nogle professionelle ledere for vores sundhedsvæsen. Det skylder vi Danmark, os borgere og hele vores sundhedsvæsenet.