20. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvorfor er politikerne så tavse?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvorfor er politikerne så tavse?
Debat Frederikssund - 27. maj 2019 kl. 15:15
Af Henrik Trustrup, Ved Egedal 5 - 40, 3400 Hillerød:
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som jeg har skrevet før på »jeres side« i Frederiksborg Amts Avis vedrørende betalingsbro, er det dejligt, at der endelig kommer en kommentar fra en politiker. Konservatives opstillede Kjeld Haslund.

Andre partier vil åbenbart ikke udtale sig, eller har lagt »låg på«?. Nu da jeg bor i Hillerød, kan jeg ikke stemme på jeres partier, men det må da være en øjenåbner for jer i Frederikssund/Halsnæs, at I må kunne påvirke disse politikere. Hvorfor er de så tavse?

Det er nok et ømt punkt? Som Kjeld Haslund skriver, at staten blot skal betale 460 millioner for denne bro, mens borgerne skal betale 2,2 milliarder. Hvor er vi henne? I vores nuværende regering er megen indtægt afgift - afgift.

Tænk på jeres politiker Hans Andersen, der har kæmpet for de to motorveje (godt gået), men har glemt betalingsbroen - hvor er hans tanker hende med denne? Jeg kunne godt høre fra jer politikere, hvor I står ? Er det for meget? Der er stadig langt til valget. Måske nogle fra de forskellige partier »turde« ytre sig?