20. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvem synker til et uværdigt niveau?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem synker til et uværdigt niveau?
Debat Frederikssund - 17. juni 2019 kl. 12:33
Af Kjeld Haslund, folketingskandidat Det Konservative Folkeparti Frederikssund og Halsnæs, Gyldenstens Vænge 139
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

3600 Frederikssund:
Svar til Rasmus Stoklund (S) - Valgkampen synker til uværdigt niveau:

Kære Rasmus Stoklund (S) - kæmpe tillykke med valget. Jeg er glad for, at du skal ind og arbejde for os her i Frederikssund for Socialdemokratiet - smiler.

I følgende artikel, https://sn.dk/Debat-Frederikssund/Valgkampen-synker-til-uvaerdigt-niveau/artikel/844967, den 2. juni skriver du - »Haslund påstår, at vores transportordfører Rasmus Prehn har været i Frederikssund sammen med mig, og han i den forbindelse skulle have udtalt, at Frederikssundmotorvejen ikke er en høj prioritet for Socialdemokratiet«.

Jeg har ikke skrevet/postuleret, at Rasmus Prehn har udtalt, »at Frederikssundmotorvejen ikke er en høj prioritet for Socialdemokratiet«. Det må stå for din egen regning.

Det jeg skriver er - »det er meget muligt, vi kommer til at vente op til 10 år, før Socialdemokratiet vil påbegynde 3. etape af Frederikssundmotorvej«.

I denne artikel, https://sn.dk/Frederikssund/S-Ikke-udsigt-til-at-faa-fjernet-broafgift/artikel/814162, udtaler formand for Folketingets transportudvalg Lennart Damsbo-Andersen (S): »Jeg tror, den her vej bliver til noget. Det kan så diskuteres hvornår: To år, fem år, 10 år? Jeg har lært, at man skal være tålmodig, ikke give op, og blive ved, siger Lennart Damsbo-Andersen«.

Det er rigtigt, jeg har forvekslet jeres transportordfører Rasmus Prehn (S), med jeres formand for Folketingets transportudvalg Lennart Damsbo-Andersen (S). Det må du meget undskylde. Jeg troede fejlagtigt, at Socialdemokratiets transportordfører også var formand for Folketingets transportudvalg. Sorry sorry. Hvis det er at synke til et uværdigt niveau i dit univers Rasmus Stoklund, så er jeg skyldig. Dette har jeg personligt undskyldt overfor dig den 2/6-2019 i Gjethuset.

Men det er altså jer socialdemokrater, der siger, der kan gå op til 10 år, før Frederikssundmotorvejen bliver bygget. Hvem er det, der synker til et uværdigt niveau, Rasmus Stoklund?