25. juli 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fjordlandet for menigmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjordlandet for menigmand
Debat Frederikssund - 05. maj 2020 kl. 19:26
Af Flemming Bülow, Færgevej 75, 3600 Frederikssund:

I tirsdagens Frederiksborg Amts Avis blev det afsløret, at nu var der mindst seks af kommunens borgere, der var trætte af kommunalbestyrelsen og især arbejdet fra Plan- og miljøudvalget og dets formand.

Fjordlandslisten er trætte af, at udviklingen af vores fælles kommune ofte sker på bekostning af borgernes interesser, og mener, at især byggeplaner og byudvikling tromles henover borgerne og den sunde fornuft.

De fleste ønsker den nye liste velkommen i det politiske arbejde. Det gælder også udvalgsformand Jørgen Bech, som på trods af at være en af hovedårsagerne til listens opståen byder den velkommen.

Jørgen Bech forstår ikke den bagved liggende kritik. Selv siger han, at alle de byggesager, som har været behandlet af udvalget, til punkt og prikke her fulgt planer, bekendtgørelser og eksisterende love, så der er ikke noget at komme efter.

Men det er jo lige det der er!. Jørgen Bech fornægter ikke sin fortid, men leverer præcise og veldokumenterede planer for bygge og udviklingsplaner, som er en officer værdig. Han glemmer dog, at han ikke har til opgave at hvile sit politiske arbejde på teknisk dokumentation.

Han er, ligesom øvrige politikere, valgt til at varetage borgernes brede interesser. Også næsten uanset om de som udgangspunkt er »lovmedholdelige«. Kommunens stab af teknikere og administratorer er ansat for at levere den nødvendige dokumentation, der skal til for at muliggøre en idé.

Nogle kalder det empati, andre indlevelsesevne, når man skal vurdere en politikers evne til at kommunikere med borgerne, så de oplever sammenhørighed. Det gør Fjordlistens medlemmer tydeligvis ikke med kommunalbestyrelsen, og det skulle ikke undre mig, hvis vi var mange, der havde den samme fornemmelse.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022