19. marts 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En borgers betragtninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En borgers betragtninger
Debat Frederikssund - 23. maj 2018 kl. 15:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jack Speht Andersen, Gyvelvej 13 13 B, skriver:

Jeg har som borger svært ved at forstå Michael Blomholt Tøgersens betragtninger. Jeg tror ikke, at Niels Martin Wiuf forestiller sig, at Frederikssund Kommune skulle begynde at drive erhvervsvirksomhed, mon ikke han tror på andre muligheder for at komme den betrængte kommunekasse til hjælp.

Om der er hældt 350 eller 500 millioner kroner ud på markerne ved Vinge er vel ikke vigtigt, det der er vigtigt må vel være, at vi mangler pengene her og nu, og det må vel alt andet lige være årsagen til de massive besparelser, vi ser.

En meget stor del af udgifterne til uddannelse er folkeskolen. Hvis byrådet/forvaltningen længe har vidst, at der er for mange skoler, så kan det undre mig, at man ikke har handlet, men det var måske ikke rart lige før et valg, så jeg mener, at vi bruger for lidt på uddannelse. Selvfølgelig er de to millioner kroner i skattelettelse ikke alene skyld i besparelserne, men de havde været rare at have i kassen, og den enkelte borger mærker stort set ikke skattelettelsen.

Jo det går skidt for kommunen, for eksempel er der ingen andre steder i landet, man skal betale for at køre over en fjord, og mig bekendt har man heller ingen aktuelle planer om at lave betalingsbroer andre steder. Jo vores infrastruktur er håbløs.

Dem, jeg kender, der arbejder i København, kører til Farum og til København, det vil den kommende bro næppe ændre. Jeg tror ikke, det sker førend der bliver motorvej til Frederikssund, og det har lange udsigter.

Efter min opfattelse har Frederikssund Kommune en inkompetent ledelse, politisk såvel som forvaltningsmæssigt.