19. marts 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det første halve år i byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det første halve år i byrådet
Debat Frederikssund - 10. juli 2018 kl. 14:29
Af Michael Tøgersen, medlem af Frederikssund Byråd for Venstre, skriver:
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er »agurketid«, så hermed et bidrag til mindre relevante nyheder.

Første halve år har været spændende, udfordrende, frustrerende, berigende samt seriøst udfordrende på tålmodighed på grund af den lange tid, alting tager.

Vinge og budgetfasen har mentalt fyldt mest, fordi de har skabt uro og negativitet.

Vi otte nye byrådsmedlemmer har »arvet« sager på godt og ondt. Vingesagens udvikling fik vi først kendskab til efter valget. Vi har gang i oprydningen, for der var budgetteret med en stor indtægt. Måske derfor har man ikke været omkostningsbevidst nok på andre områder. I bakspejlet kan man reflektere over visioner omkring idrætsby, kulturhus med nyt hovedbibliotek, stor forkromet Vinge Centrum med Henning Larsen-arkitekttegnet skål, cykelstier, havnebad, børnehus(e), klimatilpasninger, diverse puljer, manglende optimering på skole-/plejeområdet gennem mange år, et voksen-/handicapområde som er »eksploderet« og meget mere. Alt sammen noget man kunne have været skarpere på tidligere.

Vi ser på hundredvis af spareforslag, som vores meget ansvarlige, kompetente ansatte i kommunen har fundet frem, fordi de er blevet bedt om det. Langt de fleste bliver ikke til noget, men de berører mange mennesker og har skabt dårlig stemning, selvom virkelig mange ting går rigtig godt, og rigtig mange mindre gode ting ikke er realiseret.

God sommer.