17. april 2021
Arkivfoto: Allan Nørregaard
Arkivfoto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Plusturen er en kæmpe succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Plusturen er en kæmpe succes
Debat Frederikssund - 24. februar 2021 kl. 15:32
Af Birgit àRogvi, Jungehøj 26, 3630 Jægerspris

Det forlyder fra politisk side, at dem på Hornsherred, der mistede deres busser, nok ikke er så utilfredse alligevel, nu hvor de har fået Plustur, den er i hvert fald meget populær. POPULÆR.

Kunne det tænkes, at Plustur er vores eneste rigtige alternativ (udover indkøbsruten og skolebus). Kunne det tænkes, at tilfredsheden ligger et meget lille sted, når man tænker på hvor stor en ekstra udgift det har medført. Kunne det tænkes, at vi meget hellere ville have samme mulighed, som resten af kommunen. Kunne det tænkes at vi, hellere ville bruge, de ekstra 8000 kroner om året, på en ferie, i stedet for Plustur.

Der en politisk iver, for at tale Plusturen op og fortælle hvor populær den er. Samtidig fortæller de, at der slet ikke var et behov for busser, til Kyndby Huse, Dalby Huse og Over Dråby Strand. Hvordan hænger det sammen?

Faktum er, at Plusturen bliver flittigt brugt, men af nød. Mange har investeret i en billig bil, da den ofte tjener sig selv hurtigt hjem.

En ting er sikkert, på Hornsherred vest føler vi os stadig snydt. Især fordi der er foreslået forskellige pris neutrale busruter, så hele kommunen kan få busdrift. Dog ikke på faste klokkeslæt. Men det er vi også ligeglade med, vi ønsker bare en anstændig busdrift og ikke en ublu ekstra udgifter, fordi vi bor i et forkert hjørne af kommunen.

En familie bruger hurtig en formue, hertil lægges den almindelig bus takst Plustur 21 kr. voksne, børn 11 kr. 1 voksen 20 arbejdsdage i 10 måneder = 8.400 kroner 1 barn 200 skoledage = 4.400 kroner.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?