26. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Vores by Jægerspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Vores by Jægerspris
Debat Frederikssund - 20. september 2021 kl. 12:14
Af Tom Lysgaard, KV21-kandidat Venstre, Kirkevej 6, 3630 Jægerspris:

Som lokal Venstremand i Jægerspris vil jeg fortsat arbejde for udviklingen af vores idrætsfacilitetet og kulturliv.

Jeg har som politiker og foreningsmand været med til at få sat aktivitetsbåndet på dagsordenen i Jægerspris. Løbebånd, multibane, padelbaner etc. Pga. Corona blev projektet fremrykket, så derfor er vi allerede nu kommet et skridt foran.

Både i år og næste år bliver der brugt mange penge på anlæggelsen af Kulhuse cykelstien. I alt omkring 22 millioner. Det betyder, at der er et pres på vores anlægsramme. Grænsen for hvad kommunen må bruge på anlæg.

Vi har stadig en Idrætsfacilitetspulje, som vi kan søge på, og fondsansøgninger kan også være en farbar vej. I de kommende år skal vi i Jægerspris udnytte de synergier, som er imellem idrætsforeningerne, og udvikle samarbejdet mellem de forskellige foreninger.

Vi skal hele tiden forbedre vores faciliteter ofte i små etaper. Med åbningen af kommunens flotteste bibliotek i Jægerspris har vi også muligheden for god litteratur og gode kulturoplevelser for både børn, voksne og ældre medborgere tæt på vores idrætsanlæg.

Vi skal skabe mere liv i byen, og allerede nu ser vi mange unge mennesker som gerne vil spille padel om aftenen, og det giver masser af liv i anlægget.

I overslagsårene er der yderligere afsat 10 millioner til Jægerspris, og jeg ser gerne flere muligheder for børn og unge. Skateramper, kunstgræs belægninger til fodbold, tennis etc, og bedre muligheder for vores gymnastikforening. Kignæshallen skal fortsætte, da vi tidligere har renoveret hallen efter Bodil stormen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?