17. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Selvfølgelig skal motorvejen helt til Frederikssund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Selvfølgelig skal motorvejen helt til Frederikssund
Debat Frederikssund - 22. februar 2021 kl. 08:18
Af Hans Andersen, MF, Venstre, valgt i Frederikssundkredsen

Hr. Pelle Andersen-Harild kritiserer her i avisen mig i meget skarpe vendinger for at italesætte behovet for færdiggørelsen af Frederikssundmotorvejen. Han kalder mig lobbyist.

arrow Læs også: Debat: Motorvejen er en elendig forretning

Tak. Nu er det også lykkedes at nå Enhedslisten med min synspunkter. Jeg kæmper og har kæmpet i alt for mange år for motorvejen helt til Frederikssund på vegne af rigtig rigtig mange mennesker i Frederikssundområdet.

Så må Pelle Andersen-Harild kalder mig lobbyist. Jeg er stolt af at repræsentere mennesker bosiddende i Frederikssundområdet i Folketinget og jeg er overbevist om, at borgerne vil få stor gavn af motorvejen. Hvilket netop den opdaterede VVM-undersøgelse også vidner om.

Men beslutningerne om motorvejen og kollektivtrafik er ikke et enten-eller. Jeg ser det faktisk som et både og.

Når jeg bakker op om færdiggørelse af Frederikssundmotorvejen så er det ikke, fordi jeg fravælger den kollektive trafik. Jeg mener faktisk at de to transportmuligheder både kan og skal gå hånd i hånd for at styrke mobiliteten i samfundet og for vores fælles område. Det synes jeg også den nye Vinge station er et tydeligt tegn på.

Og der er ingen tvivl om at mange finder S-toget den bedste form for transport for netop deres behov. Men mange ønsker faktisk også den fleksibilitet og mobilitet, som det at have sin egen bil giver.

Man kan lige runde supermarkedet på vej hjem fra arbejde, smutte forbi og hente børnene i institution eller lige give bedsteforældre et visit. Det er i hvert fald en fleksibilitet jeg værdsætter.

Med lad os samarbejde om en bedre Frederikssund Kommune med god infrastruktur i stedet for at kaste med mudder og grave grøfter. Det kommer vi længst med.

arrow Debat: Ny undersøgelse bakker op om motorvej
24. februar 2021 kl. 13:16 Opdateret: kl. 11:20
Rejser du til udlandet i år?