6. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Overvej Bi Lidt grundens fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Overvej Bi Lidt grundens fremtid
Debat Frederikssund - 04. maj 2021 kl. 10:40
Af Bitte Cecilie Bang, Klintevej 4, Frederikssund

Ja, så er der igen nye forslag til grunden. Den nye byggematador har fremsat forslag om bebyggelsen. Atter skal der overskrides grænser for lovligheden af bebyggelsen! Hvorfor kan byggeriet ikke holdes inden for de af

Frederikssund Kommune fastslåede grænser for højde, bebyggelsesgrad og visuel æstetik.

Bygherren vil gerne bygge noget, der er pænt at se på, og som vil være passende for indgangen til Frederikssund. Her har vi nok meget delte meninger. Byggeri med flade tage er ikke tilladt der - byggeri mere end de 8,5 meter i højden regnet fra den nuværende grund, er ikke tilladt her. Endvidere er der ikke afsat vej fra husene ud til Strandvejen, men til Klintevej. Der er tale om at forhøje grunden med op til 70 centimeter. Det kan nok ikke lige sådan lade sig gøre, da det kan have indflydelse på de nærliggende grunde med den ekstra tyngde. Vi der bor omkring grunden, ønsker ikke, at vore huse revner.

Antallet af de foreslåede 42 parkeringspladser må være, når man medregner arealet foran naboernes grunde.

Hvis bygherren ønsker at bygge udlejningsejendomme, så må han henvises til Vinge, hvor der er mulighed for at bygge dem.

Hvis der bare skal bygges på Bi Lidt grunden for at tjene så meget som muligt, så risikerer vi, at den for evigt er spoleret.

Jeg flyttede her til Frederikssund for to et halvt år siden, fordi jeg syntes at Frederikssund var en meget tiltalende by med charme og sans for at forskønne med flotte beplantede krukker og velholdte huse.

Vi skal værne om vores flotte by og forhindre byggespekulationer. Der er bygget nok af billige højhuse, der udlejes til beboerne til skyhøje priser for eksempel ved J.F. Willumsensvej.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?