11. april 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Lad os få et vaccinationscenter i Frederikssund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Lad os få et vaccinationscenter i Frederikssund
Debat Frederikssund - 08. april 2021 kl. 15:01
Af Martin Geertsen og Anne Ehrenreich, på vegne af Venstres gruppe i Regionsrådet for Hovedstaden:

Heldigvis har Region Hovedstaden for nyligt besluttet at oprette flere vaccinationscentre i Nordsjælland. Centret i Hillerød og det nye i Helsingør kan fortsat ikke klare presset fra borgere i hele Nordsjælland. Vi er derfor ikke i mål endnu med at få dækket behovet for vaccinationscentre i Nordsjælland.

Fra Venstres side har vi peget på, at der mangler et vaccinationscenter i Frederikssund, så borgerne i dette område ikke skal rejse til Hillerød, Roskilde eller Holbæk for at blive vaccineret. Frederikssunds Kommune har så vidt, vi har forstået tilbudt Region Hovedstaden lokaler til formålet. Vi håber derfor, at vaccinationscentret i Frederikssund snart kommer.

Med den nuværende placering af vaccinationscentre i Nordsjælland vil der være mange borgere, som har mere end 20-30 kilometer til nærmeste vaccinationssted, hvis de overhovedet kan få tid. Fra Skibby er afstanden til Hillerød 40 kilometer.

Manglen på vaccinationscentre i Nordsjælland har medført, at mange borgere i Nordsjælland har måtte rejse unødvendigt langt for at blive vaccineret. Vi har hørt om flere, som har været hele vejen til Roskilde og Holbæk.

Så lad os nu få det vaccinationscenter i Frederikssund.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?