29. september 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Kalvøen - vores rekreative herlighed til evig tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Kalvøen - vores rekreative herlighed til evig tid
Debat Frederikssund - 14. september 2021 kl. 14:15
Af Michael Tøgersen, Frederikssund Byråd (V):

Kalvøen er og bliver en perle i Frederikssund Kommune og by, som vi skal værne om og bevare i nuværende funktion i al evighed.

Der er sportsaktiviteter, der hygges, der bades, der løbes, der er blandt andet roklub, tennisklub, fodboldklub, sejlklub, petanque klub, vikinger, skaterbane mm. og så er der alle de selv organiserede aktiviteter.

Det hele indgår i en harmoni med natur, fjord og dyreliv.

I det hele taget er det bare en oase - en symfoni af oplevelses muligheder, som vi bruger fra ung til ældre, og som er fuldstændig unik og uundværlig for os borgere, for uden Kalvøen og de mange herlige aktiviteter, så var vores kommune bare fattigere.

Derfor skal vi bevare Kalvøen, værne om den og holde den ren, for den er en væsentlig del af vores identitet i kommunen, som vi skal bevare til evig tid.

Ligeledes derfor har vi i de senere år ydet tilskud og investeret betydeligt i aktiviteterne på Kalvøen som for eksempel ny kunstgræsbane, ny belysning på fodboldbanerne, tilskud til klubhusene i tennis og fodbold, i gang med at forberede byggeri af maritimt center, positive overfor at udvide vikingernes område (World of Vikings), udvidet skaterbane med mere.

Stemmer du til kommunalvalget i år?