27. oktober 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Gensidig respekt hele vejen rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Gensidig respekt hele vejen rundt
Debat Frederikssund - 25. september 2020 kl. 11:23
Af Tina Tving Stauning, gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe Frederikssund Byråd:

Svar til Michael Thøgersen, Jørgen Beck og Hans Andersen, Venstre:

Selv om vi har stor tiltro til at borgerne godt kan gennemskue den politiske kampagne, som Venstre i disse dage fører, vil vi gerne fastslå følgende:

Socialdemokratiet vil bevare og styrke velfærden i hele kommunen. Ældre skal ikke vente i månedsvis på at komme på plejecenter og børn skal møde en høj faglighed i både børnehave og skole.

Socialdemokratiet bakker op om erhverslivet og de lokale arbejdspladser. Vi anerkender de lokale erhvervs- og handelsstandsforeninger og deres arbejde for at styrke lokalområderne samt anerkender FE, Frederikssund Erhvervs arbejde for at styrke erhvervslivet og dermed de lokale jobmuligheder. Et ordentligt arbejdsmiljø og god ledelse på de mange offentlige arbejdspladser har ligeledes vores fokus.

Socialdemokratiet vil til stadighed udvikle hele kommunen og ikke mindst tage vare på de værdier, som fællesskabet allerede har; veje, bygninger, kulturen og naturen. Flere cykelstier og til Kulhuse nu, som aftalt, bedre rammer/bygninger, mere pleje og vedligeholdelse samt fællesskab om klima og miljø.

Alt dette kræver rettidig omhu, en sund økonomi og skarp prioritering i forhold til, hvad pengene bliver brugt til.

Socialdemokratiet sætter ordentlighed og anstændighed øverst. Det gælder såvel i dialogen med borgerne som i forhold til de politiske processer. Gensidig respekt hele vejen rundt må være grundlaget for arbejdet og samarbejdet omkring de bedste løsninger for hele kommunen.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?