18. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Busser hver dag og hele dagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Busser hver dag og hele dagen
Debat Frederikssund - 13. oktober 2021 kl. 12:04
Af Af Ole Peltola, Fjordlandslisten, Muslingevej 7, Jægerspris

Fjordlandslisten ønsker et stærkt forbedret busnet med busser hver dag og hele dagen i hele kom-munen.

Et stærkt forbedret busnet vil mindske effekten af kommunens ensporede centralisering og den medfølgende ulighed. For et stærkt forbedret busnet vil sikre en meget større fremkommelighed.

Med et stærkt forbedret busnet vil de unge - bosiddende uden for de fire store byer - kunne vælge uddannelser på lige fod med deres jævnaldrende. De vil tillige kunne bruge Ungdomsskolen og Ungdomsklubbernes tilbud i meget større omfang, og på den måde forhåbentlig finde gode og sunde interesser og fællesskaber.

Med et stærkt forbedret busnet vil mange uden kørekort kunne "gå til noget". Idræt og motion, kul-tur og sociale arrangementer samt mange andre typer af oplevelser.

Med et stærkt forbedret busnet vil de ældre uden bil også kunne komme ud, og på den måde både klare flere opgaver selv og samtidig føle sig meget mere "inde i fællesskabet".

Et stærkt forbedret busnet vil helt klart forbedre manges livskvalitet og formodentlig spare samfundet for mange problemer.

Økonomien er nok heller ikke så "anspændt", for der er også afledte positive økonomiske virkninger i slipstrømmen, da mange ting hænger uløseligt sammen!

Rejser du til udlandet i år?