25. november 2017
Det nye skitseforslag for byggeri på Bi Lidt grunden i Frederikssund vil skæmme området, mener Hans Lützhøft. Foto: Maj-Britt Holm
Det nye skitseforslag for byggeri på Bi Lidt grunden i Frederikssund vil skæmme området, mener Hans Lützhøft. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byggeri på Bi-Lidt grund vil skæmme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byggeri på Bi-Lidt grund vil skæmme
Debat Frederikssund - 08. februar 2017 kl. 19:23
Af Hans Lützhøft, Fyrrebakken 12, 3600 Frederikssund:
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvorfor vil kommunalbestyrelsen nu igen ændre byggevedtægterne for Bi-Lidt grunden?

Køberne af grunden kendte godt reglerne for grunden, da de underskrev slutsedlen for købet.

De har natuligvis købt med størst mulig fortjeneste for øje, men de må rette sig efter gældende kommunalplan samt vise hensyn for området.

De gældende regler giver mulighed for »blandet bolig og erhverv« samt »byggeri med max højde på 8,5 meter og max 11/2 etage«.

Disse regler blev lavet for mange år siden for alles bedste. Der blev tænkt over disse regler dengang, lavet et ordentlig forarbejde. Lad disse regler gælde stadig.

Nu ligger der endnu et (nyt) skitseforslag for byggeri på denne grund, på dette særlige, og unikke sted. Et byggeri, der tilsigter et etagebyggeri på hele fem etager, samt flere boligblokke på tre etager, og to etager.

Dette forslag vil skæmme hele området ! Et område med smuk natur, samt respektfuldt lavt byggeri, langs hele kystlinien, hvor Roskilde Fjord og skovbrynet på vestsiden af denne er en meget smuk oplevelse, som ikke bør ødelægges af høje boligblokke.