18. juli 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Broforlig - Det hænger bare ikke sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Broforlig - Det hænger bare ikke sammen
Debat Frederikssund - 12. marts 2019 kl. 14:31
Af Kjeld Haslund, folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti Frederikssund og Halsnæs, Gyldenstens Vænge 139, 3600 Frederikssund, skriver:
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DF har med god rette udtalt - »togforliget hænger bare ikke sammen"«- og derfor vil de have ændret fundamentalt på togfonden, hvis de skal kunne stemme for. Kim Christiansen har i TV udtalt, at det bare ikke hænger sammen, at en besparelse på syv minutter i rejsetiden skal koste 10 milliarder kroner.

Jeg kan kun give Kim Christiansen ret. Det hænger bare ikke sammen.

MEN det gør broforliget angående den nye fjordforbindelse over Roskilde Fjord ved Frederikssund heller ikke. Her har den tidligere regerings egne konsulenter fra Sund & Bælt i 2011 konkluderet, at skal vi anvende samfundets økonomiske ressourcer bedst muligt, så skal staten finansiere hele eller hovedparten af den nye Kronprinsesse Marys Bro i Frederikssund. Derfor giver det ingen mening at have en broafgift på den nye Kronprinsesse Marys Bro.

Derfor vil jeg gerne opfordre Kim Christiansen til, at vi sammen fjerner broafgiften på KPM bro, når vi kommer ind i Folketinget. Borgerne i Frederikssund og herredet skal også have en - GRATIS BRO - ligesom alle andre i Danmark har.