20. april 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bak op om mod-demo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bak op om mod-demo
Debat Frederikssund - 17. august 2018 kl. 13:18
Af Kjell Nilsson, Helgesvej 6, Frederikssund, og Bo Høgsted, Egernvej 7, Frederikssund, skriver:
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rasmus Paludan, leder af det nystiftede parti Stram Kurs, afholder et møde på Heimdalsvej i Frederikssund 13-18 søndag den 26.august, hvor han vil lave en »Mohammed tegning« og demonstrere mod islam, i følge Frederiksborg Amts Avis 16/8!

Det virker total urimeligt, at et sådant møde må afholdes offentligt og binde politiressourcer fra andre opgaver i klar modstrid til religionsfriheden i vores grundlov?

Hvad kan man gøre for at jage disse mørkemænd tilbage til de kloaker, de kommer fra? Det kan da ikke være rimeligt, at vi skal være tvangsindlagte vidner til racistisk volds- og hadtaler i et område, hvor der bor mange Frederikssundere med mange forskellige religiøse opfattelser. Vi bør alle bakke op om Lisbet Jensens initiativ til at lave »En stor hygge dag« som mod demonstration samme dag!

Dog blot en lille opfordring til at lade de udenbys »ballademagere« være helt alene på et hjørne af en parkeringsplads - med al deres hang til farvelader og seksuelt hjernespind omkring sex med grise - formentlig overvåget af vort politi og en stakkels journalist med begyndende skriveblokering. Undgå al ballade - for det er derfor, disse racister kommer til vor by!