6. april 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Rystet over S-borgmesterkandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Rystet over S-borgmesterkandidat
Debat Frederikssund - 10. februar 2020 kl. 10:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Michael Tøgersen (V), Frederikssund Byråd:

Der er hverken hoved eller hale i Tina Tving Staunings indlæg vedrørende de katastrofale besparelser, Frederikssund Kommune pålægges med regeringens ændringer i udligningsreformen.

Jeg er faktisk rystet over, at en, der kalder sig borgmesterkandidat, kan udtrykke så meget sludder på så lidt spalteplads, og hun samtidig bakker op om SÅ voldsom en regning for VORES Kommune.

Jeg ved godt, at man som borger er godt træt af at høre om fnidder mellem vores lokale politikere, men jeg må reagere, når man:

1) Angriber Venstre og andre partier i byrådet for at tage afstand fra regeringens krav om kæmpe besparelse for Frederikssund Kommune. Ja, undskyld, vi arbejder for Frederikssund Kommunes økonomi.

2) Skriver noget faktuelt værre sludder:

2a): Ja, vi kan tage det af kassebeholdningen, men kassen fyldes via driften, så vi skal spare og finde 45 millioner kroner hvert ENESTE år. Det går ud over ALLE borgere i Frederikssund Kommune.... igen.

2b): TTS skriver, at spørgsmålet er, om skatten skal sættes ned med et deraf følgende forringet serviceniveau. INGEN taler om skattenedsættelser i en situation, hvor vi får en regning på 45 millioner kroner. Det svarer til, at man der hjemme får en uforudset kæmpe regning og samtidig overvejer at gå på deltid. Det giver ingen mening.

2c): TTS skriver, at vi kan beholde den nuværende skatteprocent og velfærd: Det er lige præcis det, der ikke kan lade sig gøre, når der forsvinder 45 millioner kroner fra os OM ÅRET. Så skal vi da oprette vores eget pengetrykkeri i rådhuskælderen....

Hvorfor står vi ikke sammen i hele byrådet, som i Egedal Kommune, hvor alle fra alle partier tager afstand?

Vores potentielle borgmester efter kommunevalget til næste år viser så lidt indsigt i økonomi og solidaritet for vores kommune/borgere, at jeg er direkte rystet.

Den nye udligning kommer til at koste på velfærden og går direkte ud over VORES børn, unge, ældre, syge, handicappede, skoler, daginstitutioner, idrætsanlæg, uddannelser, erhvervsindsatser/arbejdspladser mm. og er i det hele taget en kæmpe »mavepuster« for Frederikssund Kommune, netop som vi har kæmpet for at få økonomien på plads igen.