23. maj 2019
Her ses en skitse over projektet Kongeparken på Menu-grunden i Fredensborg.
Her ses en skitse over projektet Kongeparken på Menu-grunden i Fredensborg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vi 70+-årige er i god form

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi 70+-årige er i god form
Debat Fredensborg - 23. januar 2019 kl. 14:46
Af Karin Thomsen, Baunebjergvej 331, Humlebæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Under overskriften »Seniorbofællesskaber - også for 70+ årige« skriver Louise Mehnke om den brede misforståelse der er om at man ikke kan blive skrevet op til- og ligefrem slettes fra opskrivningslisten når man er fyldt 70 år og gerne vil bo i et af seniorbofællesskaberne i Fredensborg kommune.

arrow Læs også: Seniorbofællesskaber - også for 70+-årige

Tiden er en anden, vi er mange + 70 årige der er friske og i god form, vi rejser, cykler, dyrker gymnastik og fitness, går til koncerter og i teater med meget mere, og flere og flere er stadig på arbejdsmarkedet.

Måske kunne det nu være på tide, at bofællesskaberne ophævede den aldersdiskriminerende regel, og begyndte at tage stilling til om det enkelte menneske vil gøre fyldest i de små samfund som er seniorbofællesskab jo er.

Jeg er sikker på, at mange ældre gerne vil bo i en mindre bolig, og dyrke det sociale samvær, flere får først de tanker, når de har en vis alder, eller hvis de er blevet alene, og de opdager så, at her i Humlebæk er det ikke muligt.

Jeg glæder mig virkelig over, at der er bred enighed i den socialdemokratiske gruppe i byrådet om at støtte op om at der bygges flere seniorbofællesskaber, og i alle vores bysamfund, jeg håber så det kunne blive bofællesskaber, som ikke kræver at man står med en stor pose penge fordi man har solgt sit hus, men at det bliver lejeboliger som flertallet af pensionister har råd til at bo i.