21. september 2020
SONY DSC
SONY DSC
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uvidenhed eller overdreven selvpromovering?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uvidenhed eller overdreven selvpromovering?
Debat Fredensborg - 12. november 2019 kl. 15:52
Af Ulla Hardy-Hansen (K), Kulturudvalgsformand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årets budget har efterfølgende givet anledning til en del kommentarer. Det er vel naturligt og ligefrem forventeligt, at vi forskellige partier gerne vil tage æren for udvalgte elementer i budgettet.

arrow Læs også: Blandt venner (II) med fakta

Gårsdagens debatindlæg af Tinne Borch (V) er ingen undtagelse, og det er hende vel undt. Men jeg har lyst til at kommentere en passus i sidste del af indlægget, hvor TB undrer sig over en konservativ mimik under vedtagelsen af budgettet. Den skulle iflg. TB være udløst af konservativ uvidenhed om bevillinger til kulturområdet. Der tager hun ganske fejl - bevidst eller ubevidst.

De 500.000 kroner, som bevillingen omhandler, blev behandlet og enstemmigt indstillet til budget allerede på et kulturudvalgsmøde i juni måned, hvor Tinne Borch ganske vist var fraværende! Beløbet skulle dække etablering af en digital kulturkalender, et kulturakademi for børn og en scene til store arrangementer i NKK hallen. Et beløb der var estimeret til tæt på 500.000 kroner. Der er altså ikke , som TB bryster sig af - på venstres foranledning - afsat dette beløb til »pop-op« kultur. Det er derimod samtlige forligspartier, der har besluttet at bevilge dette beløb til en mange facetteret indsats på kulturområdet !

Den forvrængning af virkeligheden kan vel godt have forårsaget et par hævede øjenbryn hos os konservative - uanset om fortalelsen så skyldes manglende orientering eller trang til overdreven selvpromovering.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?