19. oktober 2018
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så er der valgflæsk!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er der valgflæsk!
Debat Fredensborg - 30. oktober 2017 kl. 08:06
Af Torben og Lene Vardal, Jernbanegade 30 st th, 3480 Fredensborg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med stor undren ser vi en plakat uden for vores vindue med teksten: »Styrk bymidten i Fredensborg X ved liste A«?!

I de år, der er gået, siden vi fik en socialdemokratisk borgmester, er det kun gået en vej for bymidten: Hastigt ned ad bakke.

For at gentage tidligere indlæg:

Det mislykkede center, hvor man på trods af løfter aldrig fik lavet en fornuftig overgang fra selve hovedgaden. Området er trist og misligeholdt og består nu af de to eneste dagligvareforretninger med vanskelig adgang for alle, der ikke har bil/ er dårligt gående. Op ad bakke og med dårlig brolægning.

Salg af posthuset til privat aktør, hvilket har medført, at kommunen ikke skal holde hverken bygning eller området, der nu ligger som en gigantisk »øjenbæ« ved indgangen til byens hovedgade.

Salget af Hegelsminde til socialt boligbyggeri for en latterlig lav pris, - (man undrer sig over hvorfor) -, et sted, der kunne være blevet velbeliggende royalt byhistorisk museum, som kunne have fået turisterne ned ad hovedgaden.

Indførelsen af såkaldt »sivegade« i hovedgaden, hvor byrådet nægter at tage ansvar og ansætte en parkeringsvagt eller anden kontrol overfor alle de billister, der holder ulovligt, og er til stor gene for fodgængere, folk i kørestol /med rollator og barnevogne.

Misligholdte grønne områder, hvor man ved henvendelse til Park og Vej får oplyst, at »"de holder standarden«, og man derfor ikke vil gøre noget ved det lige i øjeblikket. Hvad er det for en standard, og hvem er ansvarlig for den?

Misligholdte veje med store huller og ødelagte fliser.

Ifølge liste A, er der råd til store armbevægelser og svømmehal osv. Hvad med de varme hænder, der sidder fast på nogle stakkels mennesker, der skal løbe hurtigere og hurtigere?

Manglende engagement og underfinansierede visioner er, hvad man tilbyder borgerne i Fredensborg by, så vores X går til et andet bogstav, og vi håber, at det samme gælder for mange andre, der holder af vores en gang så hyggelige by.