28. maj 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nivå Centerforening skal være medspiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nivå Centerforening skal være medspiller
Debat Fredensborg - 20. juni 2019 kl. 08:36
Af Bo Hilsted (S), Medlem af plan, miljø og klimaudvalget
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Projektet omkring Nivå Bymidte er ved at tage form. Planen er en attraktiv bymidte med ny skole, Generationernes Hus, butikker, boliger, bibliotek og fritidsfaciliteter

arrow Læs også: Bekymring for de to nordvendte facader i nyt Nivå Center

KFI ejer arealet, og det er naturligt, at de er med til at lægge de store linjer, men det må være i alles interesse, at hele projektet bliver så attraktivt som muligt.

Jeg er glad for, at jeg på seneste møde i Plan-, Miljø- og Klimaudvalget fik indføjet i protokollen, at Centerforeningen skal inddrages og høres. Det vil da være tosset, at man i den nye Nivå Bymidte gemmer specialbutikker væk på bagsiden af to store dagligvarebutikkers facader.

Her skal centerforeningen være en god og konstruktiv medspiller, for vi skal ikke bare have et center med to store dagligvarebutikker og så et par specialforretninger gemt væk.

Det er svært at spå om centrenes fremtid, nethandelen dominerer, men jeg synes også jeg aner en ny trend omkring miljø, nærhed, en tilbagevenden til fællesskaber. Det kan skabe lokal handel.

arrow To etager på felt øst for banen er ude
07. juni 2019 kl. 16:26 Opdateret: kl. 12:26
arrow Se skitserne: Nivå bymidte - nu bliver det konkret
31. maj 2019 kl. 12:33 Opdateret: kl. 12:33
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?