20. juli 2019
Det går godt med mobildækningen i Nordsjælland - men den kan blive endnu bedre, skriver Martin NIelsen, underdirektør i TDC Group.
Det går godt med mobildækningen i Nordsjælland - men den kan blive endnu bedre, skriver Martin NIelsen, underdirektør i TDC Group.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mobildækning kan blive endnu bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mobildækning kan blive endnu bedre
Debat Fredensborg - 07. september 2018 kl. 11:15
Af Martin Nielsen, Underdirektør i TDC Group
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det går godt med mobildækningen i Nordsjælland - men den kan blive endnu bedre.

arrow Læs også: Ni fældede træer forbedrer mobildækningen

Tirsdag skrev Mikkel Dodt Freggerslev i avisen, at det er teleselskabernes rolle at sikre den bedste dækning for brugerne, og det er vi i TDC absolut enige i. Jeg er også enig i, at man ikke altid skal laste kommunerne for dårlig dækning, men opsætningen af ny teleinfrastruktur er uomgængeligt lettere, når fornuftige og gennemsigtige aftalerammer er på plads mellem teleoperatørerne og den givne kommune - fx som tilfældet er med Fredensborg Kommune, som er den eneste kommune, der har dette, i hele Nordsjælland.

De bedre rammer sikrer nye fremadrettet opsætning af nye mobilmaster og -antenner og derigennem forbedret mobildækningen og undgåelse eventuelle 'sorte huller'. Målet er at fremtidssikre mobildækningen i hele Danmark, da behovet for god mobildækning kun vil vokse i fremtiden.

Og i øvrigt tilbyder vi også 'WiFi calling' til vores kunder, der benytter din trådløse router som forbindelse i stedet for mobilmasterne, som skribenten også skriver.

Senest har TDC desuden planlagt netop at rejse flere nye mobilmaster i Fredensborg Kommune, for at gøre mobildækningen endnu bedre. De nye master, der rejses for at imødekomme dækningsudfordringer og generelt øge kapaciteten for brugerne. Mobildækningen kan altså godt blive bedre.

Vi vil gerne give vores kunder den bedste oplevelse og forbindelse - men vi har behov for et fornuftigt grundlag og samarbejde med kommunerne, for at sikre dette.

arrow Debat: Mobildækning har aldrig været bedre
04. september 2018 kl. 14:56 Opdateret: kl. 14:56
arrow Protester får mobilmast til at vakle endnu engang
21. august 2018 kl. 19:33 Opdateret: kl. 16:33