14. december 2017
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Man skal kunne leve et helt liv i Fredensborg kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Man skal kunne leve et helt liv i Fredensborg kommune
Debat Fredensborg - 12. oktober 2017 kl. 17:11
Af Dorte Beyer (S), byrådskandidat, Mellemengen 14, 2980 Kokkedal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vi bliver flere og flere borgere i Fredensborg Kommune. Budgettet er på omkring 2,4 milliarder årligt.,Vi har ansat godt 3000 som servicere os borgere. ca 1/3 del af budgettet bruges på at opfylde de sociale forpligtelser, med daginstitutioner,skoler,hjemmepleje, plejehjem og hjælp til de syge og handicappede.

Der bruges penge til pædagogiske tiltag og mentorordninger over for de utilpassede unge, og flygtninge alt det er nødvendig for at opretholde den sociale balance i et samfund som vores,lad os kalde det kernevelfærd.

Det er socialdemokratisk politik at skabe gode og fornuftige rammer der er tidssvarende. Vi har haft nogle hårde år efter kommunesammenlægningen i 2007. Veje skoler og bygninger har trængt til en kærlig hånd, fremover vil den opgave stadigvæk kræve en del.

Sikkerhed og tryghedsskabende politik,er nødvendig for at vi alle kan føle os trygge på gaden som i hjemmene,det fokus skal bibeholdes. Idrætsfaciliteterne og plejehjemsbyggerierne er de rammer der skaber mulighed for at man kan leve et helt liv i kommunen i sundhed og fællesskab, nogle kalder det monomenter ,vi andre kalder det plads til at leve et helt liv i vores Kommune.