22. juni 2021
Bent Sonne, der her ses i nyttehaverne ved Lystholm, opfordrer borgerne til at engagere sig i Agenda 21-Foreningens arbejde. Foto: Lars Skov
Bent Sonne, der her ses i nyttehaverne ved Lystholm, opfordrer borgerne til at engagere sig i Agenda 21-Foreningens arbejde. Foto: Lars Skov
Foto: Lars Skov/Fotograf Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mærkeligt - for klimaforandringer var kendt i 1987

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mærkeligt - for klimaforandringer var kendt i 1987
Debat Fredensborg - 30. august 2019 kl. 13:52
Af Bente Sonne, Kastanievej 23, 3480 Fredensborg, Medlem af Agenda 21-foreningen

I 1987 skrev den daværende norske statsminister Gro Harlem Brundtland en rapport om klimaforandringerne, Brundtlandrapporten. I kølvandet på det stiftedes en hel masse græsrodsbevægelser, de såkaldte Agenda 21-foreninger, der skulle arbejde lokalt for bæredygtighed i det 20. århundrede.

Men globalt har dagsordenen været længe undervejs. Regeringen her i landet, som så mange andre steder, har mere eller mindre slået det hen som ikke-menneskeskabt.

Først nu, da vores børnebørn er blevet voksne og ser problemet, sker der noget. Ikke engang vores børn har anerkendt, at der er et problem.

Agenda 21-foreningen i Fredensborg har kæmpet bravt, og måske også været lidt til grin for vores evige bekymring.

Hvis du vil være med til at arbejde lokalt for klimaet, så meld dig ind i Agenda 21-foreningen. Sammen kan vi gøre noget! Forslag modtages med åbne arme.

Vi har en stand på Slotsmarkedet i Fredensborg den lørdag den 14. september, kom og besøg os.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?