29. maj 2020
Bent Sonne, der her ses i nyttehaverne ved Lystholm, opfordrer borgerne til at engagere sig i Agenda 21-Foreningens arbejde. Foto: Lars Skov
Bent Sonne, der her ses i nyttehaverne ved Lystholm, opfordrer borgerne til at engagere sig i Agenda 21-Foreningens arbejde. Foto: Lars Skov
Foto: Lars Skov/Fotograf Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mærkeligt - for klimaforandringer var kendt i 1987

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mærkeligt - for klimaforandringer var kendt i 1987
Debat Fredensborg - 30. august 2019 kl. 13:52
Af Bente Sonne, Kastanievej 23, 3480 Fredensborg, Medlem af Agenda 21-foreningen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 1987 skrev den daværende norske statsminister Gro Harlem Brundtland en rapport om klimaforandringerne, Brundtlandrapporten. I kølvandet på det stiftedes en hel masse græsrodsbevægelser, de såkaldte Agenda 21-foreninger, der skulle arbejde lokalt for bæredygtighed i det 20. århundrede.

Men globalt har dagsordenen været længe undervejs. Regeringen her i landet, som så mange andre steder, har mere eller mindre slået det hen som ikke-menneskeskabt.

Først nu, da vores børnebørn er blevet voksne og ser problemet, sker der noget. Ikke engang vores børn har anerkendt, at der er et problem.

Agenda 21-foreningen i Fredensborg har kæmpet bravt, og måske også været lidt til grin for vores evige bekymring.

Hvis du vil være med til at arbejde lokalt for klimaet, så meld dig ind i Agenda 21-foreningen. Sammen kan vi gøre noget! Forslag modtages med åbne arme.

Vi har en stand på Slotsmarkedet i Fredensborg den lørdag den 14. september, kom og besøg os.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?