19. maj 2019
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frost, hold dig til emnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frost, hold dig til emnet
Debat Fredensborg - 21. december 2018 kl. 14:18
Af Arne Lund, Langebjergvej 260A, 3050 Humlebæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Per Frost Henriksen er en elendig debattør. Holder sig ikke til emnet - udsultningen af vore biblioteker.

arrow Læs også: Debat: Lund og Frost er enige

De midler, der afsættes til bibliotekerne, bliver færre år for år. Samtidig reduceres åbningstiden, ansatte fyres, og der købes færre nye bøger. Dette kritiserede jeg forleden her i avisen, og brugte kommunens tal til at underbygge hvor slemt det efterhånden står til.

Som reaktion giver idrættens lobbyist i byrådet, Per Frost Henriksen, læserne en sang fra de varme lande om sports- og foreningslivet herligheder. Hvad har det med bibliotekerne at gøre? Hvorfor forholder Per Forst sig ikke til, at mit indlæg handler om bibliotekernes anspændte økonomi, mens idrætten får i pose og sæk, næsten hver gang nogen beder byrådet om penge.

Bortset fra forleden, hvor en atletikklub undtagelsesvist ikke fik mere end de 130.000 kr., de allerede havde fået, og som altså ikke var nok. Og nej, jeg hoverede ikke sådan som Frost tiltror mig. Jeg undredes blot derover, fordi det sker så sjældent. Det gjorde avisen også, og fandt derfor anledning til at skrive derom.

Tydeligt, at Per Frost ikke har lyst til at gå ind i dén diskussion, så derfor kører han løs med sin idræt. Hvorfor ikke, for en gangs skyld. at svare på det, sagen drejer sig om?

Temmelig frimodigt opfordrer Frost mig til »at blive sund«. Af gode grunde kender han intet til min helbredstilstand, men den er, alderen taget i betragtning, ganske god. Tilbage til emnet: bibliotekerne.