21. august 2019
Forslaget er på ingen måde en endelig plantegning, men tegner en linje for fremtiden, som vi i FællesVærket gerne tager ansvar for at hjælpe med at forme, skriver de to debattører.
Forslaget er på ingen måde en endelig plantegning, men tegner en linje for fremtiden, som vi i FællesVærket gerne tager ansvar for at hjælpe med at forme, skriver de to debattører.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fremtidens Nivå bymidte er vores allesammens ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fremtidens Nivå bymidte er vores allesammens ansvar
Debat Fredensborg - 15. marts 2019 kl. 11:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Martin Ullerup og Karoline Grundsøe De La Motte, FællesVærket Nivå

arrow Læs også: Nivå Bymidte - fremtid eller stilstand

Vi har ventet i spænding og endelig kom første udkast til en ny bymidte i Nivå. Generelt er vi meget positive og kan allerede se, hvordan der er blevet lyttet til borgerne og vores kommentarer til KFI's tidligere meget høje planer.

Fra FællesVærket har vi været i løbende god dialog med projektlederen i kommune gennem det sidste år og den dialog fortsætter vi selvfølgelig. Vi har allerede holdt første møde efter offentliggørelsen af de nye tegninger, hvor vi har delt vores umiddelbare synspunkter. Blandt andet mener vi bymidten er blevet lige lovlig kompakt og vi savner større udearealer til skolens børn og bymidten generelt. Forslaget er på ingen måde en endelig plantegning, men tegner en linje for fremtiden, som vi i FællesVærket gerne tager ansvar for at hjælpe med at forme.

Derudover arbejder vi med kommunen på en række midlertidige tiltag i bymidten her i foråret, som gerne skulle skabe mere liv i bymidten og gøre ventetiden lidt nemmere. Livet i bymidten er hvad vi allesammen gør det til, uanset antallet af nye bygninger, og vi glæder os til at arbejde videre med bymidten og håber mange flere borgere vil være med.