6. december 2019
Da jeg havde været på skolen i to minutter kom en far kørende over gang- og cykelstien og stoppede på vej ind på gårdspladsen og smed sin store søn af efter klokken havde ringet, fortæller Per Frost Henriksen (S) efter at have besøgt Per Gyrum Skolen.
Da jeg havde været på skolen i to minutter kom en far kørende over gang- og cykelstien og stoppede på vej ind på gårdspladsen og smed sin store søn af efter klokken havde ringet, fortæller Per Frost Henriksen (S) efter at have besøgt Per Gyrum Skolen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fairplay hele vejen rundt om privatskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fairplay hele vejen rundt om privatskolen
Debat Fredensborg - 21. juni 2019 kl. 15:12
Af Per Frost Henriksen (S), formand for Børne- og Skoleudvalget
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Jeg støtter ikke en udvidelse af Per Gyrum Skolen. Min argumentation handler blandt andet om parkering, trafik og støj, altså planmæssige forhold«, sådan skrev jeg på min Facebook den 9. maj.

arrow Læs også: Per Gyrum - Historien kører i ring

En ærlig og redelig udmelding om hvor jeg står omkring de planmæssige forhold og ikke en lyd om hvad jeg mener om skolen, lærerne og erhvervslivet. Jeg hører i øvrigt meget godt om skolen.

Privatskolen inviterede hele den socialdemokratiske byrådsgruppe til en kop kaffe en tilfældig morgen efter eget valg. Jeg meldte mig straks og takkede ja, til invitationen. Mødet endte med at blive i mandags.

Da jeg havde været på skolen i to minutter kom en far kørende over gang- og cykelstien og stoppede på vej ind på gårdspladsen og smed sin store søn af efter klokken havde ringet. Nogle minutter senere mødtes jeg med skolens ledelse og en ny bil med en mor afleverede datteren stort set samme sted. Der er allerede nu trafikale problemer på stedet.

Jeg kan godt forstå, at beboere i både Mariehøj og på Niverødgården ind imellem føler sig generet og også er bekymret for en udvidelse, der selvfølgelig giver mere trafik, støj og parkering. Jeg har også svært ved at se en løsning, der også tilgodeser Mariehøj og Niverødgården. Det skal vægtes højt, at beboerne i Mariehøj og Niverødgården har mulighed for at leve et helt almindeligt hverdagsliv.

På mit besøg på skolen blev jeg noget overrasket over, at der ikke forelå en skitse til udvidelsen. En skitse der fortæller om, hvordan ønsker skolen at trafikken bliver afviklet, hvor skal der parkeres og hvor skal nye bygninger placeres på grunden. Det var slet ikke udarbejdet, selvom det var et af argumenterne for at skoleledelsen først ville mødes med mig i mandags. Jeg anbefalede skolen at få udarbejdet en konkret plan.

Der er meget skriveri og følelserne er naturligt nok udenpå tøjet og det giver mange udbrud i læserbreve og på Facebook. Det skal man kunne tåle som politiker og heldigvis går det begge veje. Jeg blev glad for dette skulderklap:

»Per Frost er en ordentlig mand og han kan lige som jeg og mange andre godt selv tænke tanken til ende. Og det tror jeg også I kan, hvis I tænker over det og lige begraver stridsøksen et øjeblik. Og tak til dig, Per Frost Henriksen, du har i hvert fald min opbakning.«

arrow Per Frost: Hvad skete der med at give gode vilkår
21. juni 2019 kl. 14:58 Opdateret: kl. 15:10