21. oktober 2019
Foto: Hans-Jørgen Johansen
Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endelig kommer Gymnastikkens Hus i Kokkedal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endelig kommer Gymnastikkens Hus i Kokkedal
Debat Fredensborg - 18. juni 2019 kl. 11:06
Af Bo Hilsted (S), Formand for Fritids- og Idrætsudvalget og Per Frost Henriksen (S), Formand for Børne- og Skoleudvalget
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den socialdemokratiske byrådsgruppe glæder sig over, at vi nu endelig har landet en politisk aftale om at opføre et Gymnastikkens Hus i Kokkedal, der bliver et aktiv for både Nivå Gymnastikforenings 1200 medlemmer og for Kokkedal Skoles elever.

arrow Læs også: Få timer fra aftale: Nu kommer Gymnastikkens Hus

Vi har igennem hele processen været tæt på forhandlingerne og glæder os på brugernes, gymnasternes og skoleelevernes vegne over, at der nu kommer et moderne idrætshus, der både bliver til gavn for bredde og elite. Nivå Gymnastikforenings elitegymnaster er med helt fremme på medaljeskamlerne og med mange dygtige instruktører er der også gymnastik på alle niveauer.

Vi glæder os til at tage denne moderne idrætshal, Gymnastikkens Hus i Kokkedal, i brug og er også lidt stolte af, at det er lykkedes at indfri et valgløfte om at bygge moderne gymnastikfaciliteter i Kokkedal. Alle de mange møder med engagerede idrætsfolk, skolelærere og ledelse har været sliddet værd.