16. december 2017
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En veldrevet kommune med tryghed og trivsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En veldrevet kommune med tryghed og trivsel
Debat Fredensborg - 11. oktober 2017 kl. 13:50
Af Per Frost Henriksen (S), byrådsmedlem og gruppeformand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Socialdemokratiet går ind for et bredt samarbejde, der skaber resultater. Vi har en fantastisk kommune med masser af skøn natur. Vi har gode skoler, institutioner og plejecentre med dygtige medarbejdere, der yder god kernevelfærd, hver eneste dag.

arrow Læs også: Jeg har en drøm om en top 10 kommune

Fredensborg kommune er allerede helt i top på trivsel i skoler og vi har et højt skattegrundlag. Kommunen er attraktiv at bo i og vi bliver flere. Kriminaliteten er faldende og der er fokus på, at den skal falde endnu mere.

Jeg mener, at byrådet arbejder ambitiøst og målrettet for at skabe en endnu mere attraktiv kommune. Middelmådighed har aldrig været godt nok for Socialdemokratiet. Vi vil sikre kvalitet og ordentlighed, også indbyrdes imellem byrådsmedlemmer. Thomas Lykke Pedersen har som borgmester fået sat skik på den nye Fredensborg Kommune, der nu otte år efter hans tiltræden står veldrevet med solid kernevelfærd og flot kassebeholdning. Venstres Lars Søndergaard langer i et sjældent læserbrev ud efter Socialdemokratiet og får blandet godt og grundigt rundt i diverse kommunale ranglister, æbler og pærer bliver blandet sammen, som vel svarer til at sige, at Thomas Lykke Pedersen er nummer 1 og Lars Søndergaard nummer 72, som er rækkefølgen på stemmesedlen til kommunalvalget.