4. april 2020
Jørgen Simonsen, medlem af Seniorrådet, mener at have saksen, der klipper den gordiske Netto-knude over. Foto: Allan Nørregaard
Jørgen Simonsen, medlem af Seniorrådet, mener at have saksen, der klipper den gordiske Netto-knude over. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Sælg Kulturstationen og få Netto væk fra Torpenvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Sælg Kulturstationen og få Netto væk fra Torpenvej
Debat Fredensborg - 21. december 2019 kl. 17:54
Af Jørgen Simonsen, Jernbane Alle 8A, 3050 Humlebæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

1: Sælg posthusgrunden til Netto, så bliver Netto en del af Humlebæk Center Vest.

arrow Læs også: Debat: Flytning af Netto giver nye problemer

2: Netto nedlægger butikken i Humlebæk Center: Torbenvej.

3: Brug salgsprisen til at gøre skolevejen til Humlebæk skole sikker for de mindre børn.

4: Projektet findes allerede.
Lidt forhistorie: Netto ønskede at flytte til Humlebæk Center Vest. De bød 11 mil. for Posthuset. Købet forhindrede Byrådet ved selv at købe Posthuset for 11 millioner kroner.

Derfor blev Netto på Torbenvej. Her ønsker Netto at udvide. Rigtig mange tilfredse forbruger ønsker en større butik, der kan tilfredsstille deres ønsker om flere varer.

Det ønsker mange byrådsmedlemmer ikke, blandt pga. skolevejen til Humlebæk skole for de mindre klasser. Det kan jeg godt forstå.

Tak til Hans Nissen, Bo Hilsted og Carsten Nielsen, som har nævnt det.

Hvis I brænder for de mindre skolebørnenes sikkerhed, så stil jer på fortovet på hjørnet af Gammel Strandvej og Torbenvej ved ringetid mellem 7.50 og 8.15, så bliver I forfærdet og ser med egne øjne den usikreste og farligste skolevej i Danmark.

De små skolebørn på cykel, løbehjul, gå ben og i bil på de smalle veje med eller uden voksne. Børnene kører helst ved siden af hinanden, så bilerne har svært ved at komme frem pga. af slingende børn og modkørende biler.

Nu nærmer klokken ringetid. Kl. 8.10. Nu sætter alle hastigheden i vejret. Nu er det vigtigste at komme til tiden. Selv om man risikerer sine eller andres børns liv og lemmer. Der er ikke plads til, at de voksne kan stå ud af bilerne og hjælpe deres børn ud. Derfor er børnene ikke lovligt fastspændt, så de hurtigt kan komme ud af bilerne ved egen hjælp, mens mor eller far bliver siddende ved rattet.

Det vigtigste er børnenes skolevej. Vent ikke til der sker en ulykke. Sæt projektet i gang i morgen

Penge i kassen: Sælg posthuset tilbage til Netto. Prisen er steget de sidste 5 år. 15-16 mil. er den store grund nok værd. Få nedlagt Netto på Torpenvej Centret.