4. juli 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Jeg forstår udmærket forældrene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Jeg forstår udmærket forældrene
Debat Fredensborg - 10. oktober 2019 kl. 15:12
Af Tinne Borch Jacobsen, byrådsmedlem Venstre
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg forstår udmærket Ida Antvorskov og de andre forældre, som er stået frem på det seneste i Frederiksborg Amts Avis. Over at de er bekymrede. Det ville jeg også være, ikke mindst med de eksempler som de viser.

arrow Læs også: Kommentar til Tinne B. Jacobsen

Og også at de undrer sig over min observation om, at det er svært for os politikere at se ind i hvordan den enkelte institution fungerer.

Afstanden fra det politiske niveau til det enkelte hus er blevet for lang. Ganske enkelt.

Det er en lang historie, men Venstre var ikke begejstrede for centraliseringen i forbindelse med områdeledelserne, og på nuværende tidspunkt har vi politikere ikke føling med hvad der sker "på gulvet".

Vi ved at bevillingerne er "indenfor skiven", men det er svært at vide hvordan det udmøntes i den enkelte institution. Tidligere sad der politikere med i bestyrelserne rundt omkring - det gav et indblik i hvad der foregik, som kompenserede for at vi ikke længere selv var "kunder i butikken".

Jeg mener at vi har et /strukturelt/ledelsesmæssigt problem. Det er ikke et spørgsmål om bevillinger. Dermed mere strukturelt.

For en ordens skyld løftes området med 2 mio. årligt i budget 2020. Det er "pænt" under Venstres input til budgettet, som det iøvrigt gælder for flere budgetår bagud. Vi VIL gerne dette her, og abonnerer på at barnets første 1000 dage bestemmer dets næste 100 år, men tror ikke længere det kun drejer sig om penge.

Jeg vil meget gerne mødes med jer - tror samtale rummer fordele. Og løsninger. Sig til hvis I vil - det har jeg også sagt til Steffen fra FAA.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?