5. august 2020
En del træer omkring Langstrup Flugtskydebane er ved at gå ud i det område, hvor lerduer i mange år landede, konstaterer Anders Fisker.
gallery icon

Se billedserie

En del træer omkring Langstrup Flugtskydebane er ved at gå ud i det område, hvor lerduer i mange år landede, konstaterer Anders Fisker.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hvorfor visner træerne ved Langstrup Flugtskydebane?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hvorfor visner træerne ved Langstrup Flugtskydebane?
Debat Fredensborg - 11. september 2019 kl. 15:37
Af Anders Fisker, Kildegården, Vejenbrød
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lige op ad skydebanen i Langstrup Mose går der en flok pragtfulde køer og tyre. Men tænk, hvilket støjhelvede de er udsat for, når der flere gange om ugen bliver skudt efter lerduer - mindre end 100 m fra dem!

arrow Læs også: Se billeder og prisen: Gravearbejde på skydebane slutter om en uges tid

Faktisk burde Foreningen for Dyrenes Beskyttelse montere høreværn på de stakkels dyr. De græsser direkte op ad skydebanen og må blive ligeså stresset og irriteret, som vi andre gør, der bor lige i nærheden!

Når man så ovenikøbet kan se, at adskillige træer på skydebanen er ved at gå ud - lige der, hvor de forurenende lerdueskaller er landet gennem mange år, ja, så må man undre sig over, at det er lovligt at opføre sig sådan, selvom det er på privat grund.

Køerne og vi naboer ser frem til den forestående støjmåling, der skal afgøre om skydebanen overstiger det godkendte støjniveau. Og så håber vi ikke på, at kommunen og alle os andre kommer til at hænge på en kostbar oprydning til fem millioner kroner eller mere, som oprydningen efter jægere på Karlebo Flugtskydebane koster.

arrow Ni vigtige nuancer i sagen om jægernes »svineri«
28. november 2018 kl. 14:42 Opdateret: kl. 13:42
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?