27. januar 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Fredensborg nummer fem i beskæftigelse!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Fredensborg nummer fem i beskæftigelse!
Debat Fredensborg - 23. november 2020 kl. 06:44
Af byrådsmedlem Cømert Sonsuz, Socialdemokratiet, næstformand for Borgerservice, beskæftigelses- og arbejdsmarkedsudvalget

Fredensborg Kommune er blandt landets bedste 10 kommuner der får ledige væk fra offentlig forsørgelse. Beskæftigelsesministeriet har netop offentliggjort nye Benchmarkliste, som viser at Fredensborg ligger på 5 plads.

I den Socialdemokratiske gruppe er vi i rigtig glade og stolte af den store indsats vores dygtige og kompetente medarbejder har opnået. Vi har i længere tid investeret massivt i beskæftigelsesområdet, og vi har hele vejen troet på, at den rigtige indsats vil flytte borgerne væk fra offentlig forsørgelse.

Med den her placering, så får vi bekræftet at det går den rigtige vej. Jeg er personligt af den overbevisning, at det er den håndholdte indsats og koordination med virksomheder, som er med til at løfte folk ud i beskæftigelse, og det er jeg rigtig glad for.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?