17. juni 2019
Disse billeder er taget før jul en eftermiddag i Netto, hvor en af avisens medarbejdere var forbi. Se serien ved at klikke på billederne. Foto: Christoffer Schyth Kjær
gallery icon

Se billedserie

Disse billeder er taget før jul en eftermiddag i Netto, hvor en af avisens medarbejdere var forbi. Se serien ved at klikke på billederne. Foto: Christoffer Schyth Kjær
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Dagligvarebutikken Netto skal forbedre sig!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Dagligvarebutikken Netto skal forbedre sig!
Debat Fredensborg - 06. februar 2019 kl. 09:47
Af Hanne Berg (SF), medlem af Fredensborg byråd
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange borgere i Nivå kommer til mig, fordi de er fortvivlede over, at vi kun har dagligvarebutikken Netto tilbage i Nivå Center. Vi er godt 8000 indbyggere i byen.

arrow Læs også: Netto-chef giver status på omstridt butik

Vi venter i den grad desperat på, at kommunen snart får sat gang i udarbejdelsen af først visionsplanen for Nivå med startskud i februar 2019, og senere selve nybygningen af butikker, som forventes igangsat ved årsskiftet 2019/2020. Så vi kan få flere valgmuligheder ift. at gøre lokale indkøb.

Netto i Nivå er desværre rodet indrettet, vanskelig at komme rundt i for gangbesværede, når vogne og kasser står i gangene, og den mangler rengøring. Desuden er der behov for, at der oftere fyldes varer på hylderne i løbet af dagen, da flere typer af varer hurtigt bliver udsolgt.

Da en del af de 8000 borgere er afhængige af en lokal og velfungerende butik, f.eks. børn, unge og ældre uden bil, eller folk, som bare ønsker at være klimavenlige og derfor foretrækker at cykle eller gå til butikker i nærområdet, er der brug for, at Netto i Nivå skal derfor forbedre sig.

Jeg vil derfor tage initiativ til at opfordre byråd eller vores borgmester til - på vegne af byens borgere - at kontakte Nettos ledelse, for at ledelsen kan opprioritere Netto i Nivå, mens vi venter på en ny bymidte.

Vi vil have en ordentlig butik med service, fyldte hylder, og den skal være ren og pænt indrettet.

arrow Sådan har vi lyttet: Netto svarer på kritik
06. februar 2019 kl. 10:47 Opdateret: kl. 10:50