4. april 2020
Det er strækningen mellem Fredensborg og Kokkedal, der i cykelsporet er fyldt med nedfaldne grene, skriver denne skribent.
Det er strækningen mellem Fredensborg og Kokkedal, der i cykelsporet er fyldt med nedfaldne grene, skriver denne skribent.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Cykel-fjendsk kommune reagerer ikke på skidt på cykelsti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Cykel-fjendsk kommune reagerer ikke på skidt på cykelsti
Debat Fredensborg - 30. januar 2020 kl. 22:46
Af Lars Gluud Rosén, Parken 15, 1 tv, 3480 Fredensborg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredensborg kommune er ligeglade med cyklister, der pendler frem og tilbage på job. Langs Fredensborg Kongevej ligger der efterhånden så meget skidt og møg og grene og træplader, at færdsel på den i vintermørket er decideret farligt.

Den ellers fint afmærkede cykelsti langs Kongevejen, hvor bilerne kører 80 km/t lige ved siden af dig, har igennem lang tid været møgbeskidt. Og på trods af utallige henvendelser til både kommunen og Nordsjælland Park og vej (NSVP) med opfordring til at feje cykelstien, sker der ingenting. Så derfor konkluderer jeg, at kommunen og NSVP ikke bryder sig om cyklisternes sikkerhed. Jeg har op til flere gange måtte undvige diverse grene og jordbunker og her for nylig en træplade for at undgå styrt. Og det foregår jo i mørke, så jeg undgår efterhånden at tage cyklen tidligt om morgenen. Og det er jo synd i de her klimatider, hvor alt gøres op i CO2-regnskab. Vi cyklister er jo meget CO2-venlige, så jeg forstår ikke Fredensborg Kommune, når de nu ofte slår sig op som klimavenlig kommune, at de ikke plejer cyklisterne lidt bedre. Det kunne nemt gøres ved at holde cykelstierne fri for skidt og møg langs de store indfaldsveje. Får jeg en nogenlunde ren cykelsti, lover jeg, at der er én bil mindre på vejene om morgenen.