1. august 2021
Den seneste trafikanalyse fra foråret 2018 viser ellers med al tydelighed hvorfor, med citat fra rapporten:  ?Trængsel og trafiksikkerhed og støj på A6 har været vigtige emner blandt borgere og politikere i Fredensborg kommune de senere år. Tilsyneladende er det ikke mere et vigtigt emne for vore kommunale politiker, skriver Niels Rasmus Jensen.
Den seneste trafikanalyse fra foråret 2018 viser ellers med al tydelighed hvorfor, med citat fra rapporten: ?Trængsel og trafiksikkerhed og støj på A6 har været vigtige emner blandt borgere og politikere i Fredensborg kommune de senere år. Tilsyneladende er det ikke mere et vigtigt emne for vore kommunale politiker, skriver Niels Rasmus Jensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Vi savner også tryghed i trafikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Vi savner også tryghed i trafikken
Debat Fredensborg - 17. marts 2021 kl. 19:31
Af Niels Rasmus Jensen, Helsingørsvej 15

Vi her på Helsingørsvej i Fredensborg mangler og savner også tryghed.

arrow Læs også: Her er kommunens farligste steder

Det er med stor forundring, at vi i FAA den 11. marts kan læse, at kommunens farligste steder, som giver anledning til opmærksomhed, fordi der er en såkaldt stor koncentration af uheld og ulykker, indikeret med 9 stk sorte pletter som bemærkelsesværdigt kun findes i og ved den østlige side af kommunekortet.

Alle tidligere dialoger, diskusioner, vejmøder og trafikrapporter omkring hovedvej A6' skæmmende og skræmmende deling af Fredensborg by er ikke medtaget her!

Den seneste trafikanalyse fra foråret 2018 viser ellers med al tydelighed hvorfor, med citat fra rapporten: "Trængsel og trafiksikkerhed og støj på A6 har været vigtige emner blandt borgere og politikere i Fredensborg kommune de senere år".

Tilsyneladende er det ikke mere et vigtigt emne for vore kommunale politiker?

Men det er det bestemt for vi borgere, der dagligt oplever et trafikalt inferno af tæt og tung trafik. Samt et utal af bilister som har glemt alt om hastighedsbegrænsninger, som sandsynligvis hænger sammen med at politiet aldrig foretager hastighedskontrol her. Vanvidsbilister har vi naturligvis også dagligt samt modullastvogne!

Sluttelig kan nævnes at den landsdækkende kampagne af 8 marts: "Sænk farten" som Fredensborg kommune, jf. Fl. Rømer, også deltager i. Hans citat " For høj fart er skyld i mange ulykker og utryghed".

Vi er ikke uenige i dette synspunkt, men vi mærker intet til denne kampagne her på Helsingørsvej!

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?