15. juni 2021
"I Nivå har KFI vist sig at være en voldsomt utroværdig aktør," skriver de to debattører i dette indlæg. Arkivfoto.
"I Nivå har KFI vist sig at være en voldsomt utroværdig aktør," skriver de to debattører i dette indlæg. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Uheldigt bekendtskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Uheldigt bekendtskab
Debat Fredensborg - 08. juni 2021 kl. 06:35
Af Kresten Storgaard, netværksgruppen Smuk Nivå Midtby, Kalvehaven 8, Nivå, og Martin Haugan Ullerup, netværksgruppen Fællesværket, Solkrogen 4, Ni

KFI er et virkelig dårligt bekendtskab - KFI er dem der ejer Nivå centret med de mange tomme butikker. Men det bliver kun værre. Senest har KFI opsagt to af Nivås mest ihærdige butikker, tøjbutikkerne Sidney og Frøken Himmelblå.

På trods at KFI's tidligere løfter til blandt andet byrådet om, at alle eksisterende butikker var en del at fremtiden Nivå bymidte, så bliver de nu smidt på gaden. Vel at mærke efter KFI har fået grønt lys til at gå i gang med første etape af store dagligvarebutikker og boliger.

Netop Sidney og Frk. Himmelblå har været aktive med at skabe liv i Centret. Henrik Sidney har været formand for Centerforeningen gennem alle årene og har været manden bag utallige morgenborde, fødselsdagskager, veteranbilmøder, levende musik, juletræstænding og fastelavn - ja alt det der er med til at skabe liv og gode oplevelser. De sidste år bl.a. i samarbejde med os i Fællesværket.

I Nivå har KFI vist sig at være en voldsomt utroværdig aktør. KFI påstår at de "hjælper det lokale foreningsliv" og at " KFI Erhvervsdrivende Fond agerer som ansvarlig samfundsborger". Men det passer jo ikke - Vi oplever dem som en grådig og egennyttig aktør, der bidrager til lokal butiksdød, for at sikre kortsigtet maksimering af det økonomiske overskud uden skelen til konsekvenser for det lokale samfund.

KFI er et uheldigt bekendtskab, som ethvert lokalt bysamfund skal undgå, hvis man ønsker at fremme lokal vækst og velfærd.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?