19. oktober 2021
Tilfredshedsundersøgelserne på plejecentrene giver politikerne et indblik i, hvad der fungerer godt - og hvad der kan forbedres, skriver Pia Bødtker (S).
Tilfredshedsundersøgelserne på plejecentrene giver politikerne et indblik i, hvad der fungerer godt - og hvad der kan forbedres, skriver Pia Bødtker (S).
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Tak for svar - I hjælper os med at forstå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Tak for svar - I hjælper os med at forstå

I forbindelse med udvalgsmødet i Social- og Seniorudvalget den 13.9. blev bl.a. tilfredshedsundersøgelsen blandt beboerne på kommunens plejecentre forelagt udvalget.

Debat Fredensborg - 17. september 2021 kl. 15:49
Af Pia Bødtker (S) Medlem af Social- og Seniorudvalget

Undersøgelsen var ganske frisk, idet den var gennemført her i august måned. Skovgården forelægges snarest.

arrow Læs også: Ny undersøgelse: Stor tilfredshed med kommunens plejecentre

Undersøgelsen er foretaget af lederne og enkelte ansatte på plejehjemmene. De pårørende er interviewet via telefon eller ved fysisk tilstedeværelse, og beboerne i det omfang, som de har magtet det.

Sammenlignet med tidligere undersøgelse er der en generel meget høj tilfredshed både blandt beboerne og pårørende. Højest er tilfredsheden med omgangstonen og omsorgen, og lavest i forhold til aktivitetsniveauet.

Selvom aktivitetsniveauet ligger lavest, er det alligevel øget i forhold til tidligere uagtet corona udfordringer

Jeg kan kun sammen med det øvrige udvalg glæde mig over den høje svarprocent, som det er lykkedes for ledelsen og medarbejderne at sikre, at så mange pårørende og beboere har prioriteret at deltage i tilfredshedsundersøgelsen.

En tilfredshedsundersøgelse skal lige netop bruges til, at vi alle - også politikere - kan blive bedre til at forstå, hvor der skal sættes ind for at forbedre alles arbejdsvilkår og udfordringer, og ikke mindst de ældre og svage borgeres liv på et af kommunens plejehjem.

Rejser du til udlandet i år?