26. februar 2021
At kalde bandekriminalitet, afpresning og negativ social kontrol for småting er absurd, skriver Tanja Quade Madsen, spidskandidat for DF, i dette indlæg om utryghed i Islandshøjparken.
At kalde bandekriminalitet, afpresning og negativ social kontrol for småting er absurd, skriver Tanja Quade Madsen, spidskandidat for DF, i dette indlæg om utryghed i Islandshøjparken.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Social kontrol, bander og Hizb ut-Tahrir skaber utryghed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Social kontrol, bander og Hizb ut-Tahrir skaber utryghed
Debat Fredensborg - 20. januar 2021 kl. 08:57
Af Tanja Quade Madsen, spidskandidat DF, Jernbanegade 36 1.th, Fredensborg

Kære Mikael Wendelboe, byrådskandidat (K).

arrow Læs også: DEBAT: Stigmatisering er ikke vejen til tryghed og integration

Du skriver i dit debatindlæg d. 12. januar, »det er godt nok gået hen over hovedet på mig, altså at der ikke er trygt i Islandshøjparken.« Statsministeren bør være pavestolt af dig - for du må da om nogen, have holdt så meget afstand i 2020, at du end ikke har bemærket, hvad der foregår i din egen boligafdeling.

Du omtaler de massive udfordringer I har, som værende i småtingsafdelingen. At kalde bandeaktivitet, afpresning, negativ social kontrol osv. for småting - det er jo absurd! De småting er - paradoksalt nok - så alvorlige, at det er nødvendigt med en nærpolitistation, i Islandshøjparken.

Måske er det også gået dig forbi, at din beboerformand Omar Saad, medlem af Hizb ut-Tahrir, er imod integration af muslimer ?

På Hizb ut-Tahrirs hjemmeside står således »Hizb ut-Tahrir er både imod isolation og integration. Vi er imod isolation, da islam forbyder muslimen i at isolere sig fra sit samfund. Ligeledes er vi imod integration, da dette betyder, at muslimerne skal give afkald på deres islamiske værdier.« Tilbage i 2015 udtalte formanden, at hans politiske holdninger (Hizb ut-Tahrir) ikke ville få indflydelse, på hans arbejde som beboerformand - alligevel var Islandshøjparken det boligområde - i hele Danmark - hvor utrygheden var størst i 2019. Det er tankevækkende, at så mange har tilkendegivet, at de føler sig utrygge i deres eget boligområde og så alligevel ikke vil (læs: tør) deltage i den offentlige debat. Jeg kender ikke til andre boligafdelinger i Fredensborg kommune, hvor fælleshuset omtales »moskeen« og jeg kender heller ikke til andre boligafdelinger i kommunen, hvor afdelingsbestyrelsen udelukkende består af personer, med anden etnisk baggrund end dansk. Det afspejler ikke et sundt beboerdemokrati og det er da trist.

Den boligsociale helhedsplan Nivå Nu, som har kørt siden 2009, må siges at have været utilstrækkelig - en succes er det i hvert fald ikke. Havde det været det, ja, så havde der jo ikke været behov for, at køre det projekt videre - et projekt der koster kommunens skatteborgere, mere end 1 mio. kroner årligt, alene til Nivå Nu. Det er jo vanvittigt at et millionprojekt som Nivå Nu, der har kørt i så mange år, endnu ikke har båret frugt - Skovengen/Nordengen og Byengen i Kokkedal er eksempelvis ikke, længere omfattet af en boligsocial helhedsplan. Så det kan altså lade sig gøre - hvis man vil.

Lidt Morten Korch og så er I godt på vej.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?