19. oktober 2021
Mit ønske kunne dog være at vi skabte bedre rammer for den udøvende scenekunst i form at en egnet sal til det, skriver Mikkel Dodt Fregerslev (K). Her er det Egedal Byens Hus  i Kokkedal, der blev bygget med en mindre scene. Arkivfoto: Peter Mailand
Mit ønske kunne dog være at vi skabte bedre rammer for den udøvende scenekunst i form at en egnet sal til det, skriver Mikkel Dodt Fregerslev (K). Her er det Egedal Byens Hus i Kokkedal, der blev bygget med en mindre scene. Arkivfoto: Peter Mailand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Lad os gøre kulturen levende - med mere scenekunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Lad os gøre kulturen levende - med mere scenekunst
Debat Fredensborg - 21. september 2021 kl. 07:01
Af Mikkel Dodt Fregerslev (K), Byrådskandidat Torpenvej 27J, Humlebæk

I Fredensborg Kommune er vi forkælede med kultur. Om man er til guldalderkunst på Nivaagaard, eller som jeg til moderne kunst på Louisiana, må man sige at vi har ualmindeligt gode muligheder for at opleve det.

Lidt værre står det til med scenekunsten. Lokale kræfter gør bestemt deres, og henover sommeren gav det også liv og glade dage på trekanten foran Humlebæk Station. Vi har også levende scenekunst når det kommer til teater, og forestillinger findes skam både i Nivå, Fredensborg og Humlebæk.

Mit ønske kunne dog være at vi skabte bedre rammer for den udøvende scenekunst i form at en egnet sal til det. Gerne i forbindelse med den kommende Humlebæk bymidte. Det ville give mulighed for større opsætninger og evt. gæstespil fra andre teatre.

Rejser du til udlandet i år?