20. januar 2021
En af vores venner med irakiske rødder hjælper mig, når jeg har problemer med bilen, og ved et nærmest absurd tilfælde, har hans far været soldat på den samme base jeg gjorde tjeneste på i Irak i 2015, skriver Mikael Wendelboe, konservativ byrådskandidat.
En af vores venner med irakiske rødder hjælper mig, når jeg har problemer med bilen, og ved et nærmest absurd tilfælde, har hans far været soldat på den samme base jeg gjorde tjeneste på i Irak i 2015, skriver Mikael Wendelboe, konservativ byrådskandidat.
Foto: Pawel Dobrowolski
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Islandshøjparkens nærpoliti skal også bekæmpe udefrakommende kriminalitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Islandshøjparkens nærpoliti skal også bekæmpe udefrakommende kriminalitet
Debat Fredensborg - 12. januar 2021 kl. 14:37
Af Mikael Wendelboe, byrådskandidat (K), Islandshøjparken 36, 2.tv., 2990 Nivå

Tænk at jeg bor i Danmarks mindst trygge boligområde. Det er godt nok gået hen over hovedet på mig, altså at der ikke er trygt i Islandshøjparken. Givet, området er præget af problemer, men det er godt nok i småtingsafdelingen, sammenlignet med for 10 år siden. I de 8 år jeg har boet her, er tingene kun blevet bedre og bedre.

Vores ældste har, fra 6 års alderen, selv gået eller cyklet til skole. Jeg har selv, når det har været nødvendigt, taget hjem i min militæruniform. Helt uden at blive antastet af andet end nysgerrige børn. Der er områder i Danmark, hvor jeg ikke ville vove det samme.

Min nabo er en pæn ældre herre med en stor familie med kurdiske rødder. Han kommer jævnligt forbi med lidt råvarer, hvis de har for meget, eller ikke når at spise det. En af vores venner med irakiske rødder hjælper mig, når jeg har problemer med bilen, og ved et nærmest absurd tilfælde, har hans far været soldat på den samme base jeg gjorde tjeneste på i Irak i 2015.

Men der er udfordringer hos os. Det står helt klart, når så mange føler sig utrygge. For mig skal det ikke tilskrives folk, der bor i Islandshøjparken, men kriminelle udefra. Det er tydeligt for mange af os, der bor her, at det er folk udefra der kommer og laver lyssky forretninger her.

Samfundet skal naturligvis gøre noget for trygheden. Som konservativ byrådskandidat hilser jeg en nærpolitistation her i Islandshøjparken meget velkommen. En nærpolitistation kan gennem synlighed gøre utrolig meget for trygheden her, men det er den udefrakommende kriminalitet, som vi ser tydelige tegn på, der bør have en høj prioritet hos politiet.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?