21. oktober 2020
Arkivfoto.
Arkivfoto.
Foto: Konstantin - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Fremsynet; men ikke så fremsynet!!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Fremsynet; men ikke så fremsynet!!
Debat Fredensborg - 07. oktober 2020 kl. 19:30
Af Carsten Bo Nielsen, byrådsmedlem (V), medlem af Plan-, Miljø- og Klimaudvalget og Fritids- og Idrætsudvalget

Nogle borgere har sagt til mig, at de synes, jeg er politisk fremsynet; men jeg var dog ikke så fremsynet, at jeg fredag aften kunne forudsige, at borgmesteren i byrådet om mandagen ville foreslå noget andet, end det Uge-Nyt havde citeret ham for torsdag!! Baggrunden er følgende:

arrow Læs også: DEBAT: Et horribelt angreb!!

Lokalavisen Uge-Nyt offentliggjorde torsdag den 24. september på sn.dk artiklen: "Borgmester vil have nyt udvalg til at placere mobilmaster." I artiklen anføres bl.a.:

"Placeringen af mobilmaster har altid været et stort dilemma, derfor foreslå borgmester Thomas Lykke Pedersen (S), at der nedsættes et udvalg, der skal placere mobilmasterne på kortet. I følge borgmesteren skal udvalget bestå af formanden for Plan-, miljø og klimaudvalget, formanden for Trafik- og infrastrukturudvalget, to repræsentanter fra de to store partier i byrådet, Socialdemokratiet og Venstre, samt en repræsentant fra administrationen og en repræsentant fra teleselskaberne."

I artiklen citeres borgmesteren:

"Derfor foreslår jeg, at man nedsætter et udvalg, der består af fire politikere og én fra administrationen og en repræsentant fra teleselskaberne. Og så skal de udarbejde et forslag til, hvordan det skal skrues sammen her i Fredensborg og hvor mobilmasterne skal stå,".

Artiklen kan findes på sn.dk, hvis man søger på ordet "mobilmaster".

I Amtsavisen lørdag blev borgmesteren også citeret for, at teleindustrien skulle udpege en repræsentant til en arbejdsgruppe om placering af mobilmaster.

Jeg var uenig i, at teleindustrien skulle være medlem af et kommunalt udvalg, som "skal placere mobilmasterne på kortet". Jeg begrundede derfor fredag aften på Facebook, hvorfor jeg var uenig, og jeg anførte, at i givet fald burde Danmarks Naturfredningsforenings lokalkomité og grundejerforeningen for området også repræsen-teres, så der blev skabt ligevægt mellem de forskellige interesser. Ligeledes mailede jeg fredag et læserbrev, som Uge-Nyt offentliggjorde mandag den 28. september kl. 7.15.

Ved byrådsmødet mandag aften sagde borgmesteren, at teleindustrien ikke skulle være med i arbejdsgruppen, og at det anførte i de to aviser "beroede på en misforståelse".

Socialdemokraterne Per Frost Henriksen, Bo Hilsted, Ergin Øzer og Carsten Nielsen angriber mig nu i Lokalavisen og Amtsavisen for at sprede bevidste usandheder og være uhæderlig, da jeg i mit læserbrev og mine opslag på Facebook ikke omtalte borgmesterens udtalelser ved byrådsmødet.

Inden man beskylder mig for i læserbrev og Facebook-opslag at fortie borgmesterens udtalelse ved byrådsmødet; burde man lige se på, hvornår mit læserbrev blev offentliggjort, og hvornår jeg lavede mine opslag på Facebook, begge dele før byrådsmødet! Men selvfølgelig, hvis man undersøgte det, mistede man muligheden for et ufint angreb på en politisk modstander.

Håber, at Socialdemokraterne fremover vil gå efter bolden i stedet for at lave grove ureglementerede tacklinger på den politiske fodboldbane.

arrow DEBAT: Carsten Bo misinformerer igen
02. oktober 2020 kl. 05:58 Opdateret: kl. 16:07
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?