24. juni 2021
Tænk nyt med bus 370, opfordrer Peter Overbeck.
Tænk nyt med bus 370, opfordrer Peter Overbeck.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Forslag til løsning på bustransport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Forslag til løsning på bustransport
Debat Fredensborg - 19. januar 2021 kl. 09:52
Af Peter Overbeck, Strandgårdsvej 15, 3050 Humlebæk

Jeg har med interesse læst rækken af læserbreve vedrørende behovet for bustransport til pleje - og rehabiliteringscentret Skovgården. Det er min klare opfattelse, at der er behov for offentlig transport til det ny center, der jo også fungerer som sundhedscenter.

arrow Læs også: Kritik: Politikerne mangler forståelse for ældres hverdag og økonomi

Desto mere overraskende er det at læse at Flemming Rømer (Formand for Infrastruktur- og Teknikudvalget) den 14. januar i Amtsavisen, ikke ser den manglende bustransport som et stort problem. Flemming Rømer (FR) skitserer nogle meget dyre løsninger med etablering af vejføring fra Teglgårdsvej (fem millioner kroner) og etablering af vendeplads ved Skovgården, endelig nævner FR at der fortsat vil være en gåafstand på 100 m. For mig at se findes der en nem, bedre og billig løsning - lad den eksisterende bus 370 dreje ind ad Boserupvej fra Fredensborgvej. Boserupvejr fører direkte ud til Skovgården og bussen kan dreje rundt på P-pladsen ved Skovgården og få stoppested lige ved hovedindgangen, der kræves hverken etablering af ny vejforbindelse eller vendeplads. Løsningen vil måske kræve nogle små ændringer ved Skovgården, men der vil være tale om småpenge og brugerne kan stå af og på bussen lige ved hovedindgangen. Der vil være tale om at busruten forlænges med ca. 825 m hver vej, så mon ikke det kan indarbejdes i køreplanen. Hvis der er politisk vilje til at dække behovet er jeg sikker på at der vil kunne findes en løsning her i valgåret.

arrow For langt at gå? Proteststorm kan give busstoppested
21. januar 2021 kl. 06:18 Opdateret: kl. 17:19
arrow DEBAT: Der ER behov for en bustransport til Skovgården
18. januar 2021 kl. 16:58 Opdateret: kl. 16:58
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?